keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Ihana kesäaika, joillekin inhokki

Paljon on viimepäivinä puhuttu ja kirjoitettu kesäaikaan siirtymisestä ja siitä kuinka turhaa se on! Kuulunko vähemmistöön siinä, että minulle tämä kesäaikaan siirtyminen todellakin sopii.
Rakastan valoisia iltoja ja tuntuu, että olen herännyt vihdoin talvihorroksesta. Lenkkeilyyn on tullut uutta puhtia, kun töiden jälkeen ei tarvitse tarpoa pimeässä.Vaikka työpäivät alkavatkin välillä todella aikaisin, ei minulla ole ollut vaikeutta herätä.
Vaikka pidänkin kaikista vuodenajoista, on kevät ja alkukesä ehdottomia suosikkejani! Miten teillä muilla? Miten suhtaudutte tähän kellojensiirtoon?

9 kommenttia:

 1. Kevät on paras vuodenaika. Luonnossa tapahtuu niin paljon ja ei ole vielä liian kuumaa kuten ehkä kesällä. Miun kroppa ei tykkää liian aikaisista herätyksistä. Valoisammat illat olivat tervetulleita maalla asuessani :)
  Ihana tuo lautanen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina ollut aamuvirkku, illan torkku :) Lautanen on joskus löytynyt kirpparilta.

   Poista
 2. Pitkään aikaan en ole ehtinyt blogeja lukemaan. Olipa ihana lukea näin aurinkoinen ja elinvoimainen kirjoitus kuvineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun taas poikkesit! Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Kyllä kevät on energian lähde. Hienoa lenkkeilysi, yritän itsekin kurittaa itseäni lenkeillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka aamulla hiukan masensi kun maa oli peittynyt tuoreesta lumesta, niin nyt ei harmita. kaunis auringonlasku kuultaa juuri taivaanrantaa. Viikonloppuja sinulle Tuija!

   Poista
 4. Kevät on suosikkini, eikä kellojen siirtäminen haittaa minua mitenkään. Kiva, kun illat ovat valoisia!

  Hyvää viikonloppua edelleen AnniK <3

  VastaaPoista
 5. Minä en kyllä välitä näistä kellon siirroista :). Juuri näin keväisin se erityisesti harmittaa, kun joka ainut kevät noin 2-3 vkoa ennen kellonsiirtoa alan herätä ihan ilman kellon herätystä luonnostaan puoli 7-7 aikaan aamulla. Saan nauttia siitä heräämisen tuomasta luonnollisesta pirteydestä muutaman viikon ja sitten tämä kellonsiirto lyö sen oman sisäisen kellon sekaisin ja taas menee se viikko ainakin kun pääsee rytmiin kunnolla kiinni :/. Ihanaa, kun sulla kellonsiirto ei vaikuta mitenkään, olisinpa itsekin samanlainen :).

  VastaaPoista