sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Herkkulakko loppui nyt

Aivan ihanaa ulkoilupainotteista viikonloppua ollaan vietetty täällä suunnalla. Kaunis aurinkoinen sää on ollut mitä parhain pitkille kävelylenkeille. On se kevät vaan niin ihanaa aikaa!

Alkuvuoden olen ollut herkkulakossa, enkä ole sen kummemmin makeaa kaivannutkaan. Tänään kuitenkin päätettiin kruunata sunnuntai ateria herkullisilla vohveleilla. Itse ruokahan oli varsin terveellinen ja melko kevytkin.

Kyllä täytyy sanoa, että vohvelit maistuivat kahvin kera taivaallisilta. Näihin laitoin makeutukseksi sokerin sijasta steviaa.  Jatkossa pyritään välttämään herkkuja viikolla ja suoda sitten joku makea herkkuhetki kruunaamaan viikonloppua.


Ehkä tällä konstilla tuo makean puputtaminen pysyy edes jollakin tasolla aisoissa :) Ja terveellisempi elämäntapa jää pysyväksi. Muuten täällä on ulkoilun lisäksi "maritettu" kaappeja ja monta kassillista vanhoja, itselle käyttämättömiksi jääneitä vaatteita on lähtenyt kiertoon.
 Ensi viikolle on hiukan jännitystäkin luvassa, kun koiravanhus viedään hammashuoltoon. Aina nuo nukutukset iäkkään koiran kohdalla jännittävät, mutta hampaat on kuitenkin hoidettava. Pidetään peukkuja että kaikki menee hyvin! Kivaa viikonalkua kaikille!

14 kommenttia:

 1. Meilläkin tänää kalaa lautasella...ihan vaan pannulla paitettuna..:) Niilon kanssa tehtiin pitkä lenkki ja valittiin tietysti sellainen lenkki, jossa välillä oli maa ihan märkää...no teidät varmaan minkäläinen oli kaveri, kun lenkiltä kotiuduttiin. Suoraa kylpyyn poika pääsi♥
  Kyllä se hammashoito hyvin sujuu♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, taisi Niilo olla aika rapainen. Me lenkkeiltiin suurelta osin suolla, jossa onneksi oli hankikanto. Koirakin pysyi puhtaana. Muutenhan täällä rapa roiskuu ja hiekka pölisee.

   Poista
 2. Hyvännäköistä ruokaa. Aina nuo eläinlääkärikäynnit jänskättää, jos on kysymys vähänkään isommasta projektista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Viivi on tähän mennessä toipunut operaatioista melko nopeasti. Toivotaan että nytkin.

   Poista
 3. Ruoka näyttää niin herkulliselta!
  Ja vohvelit on ihana jälkkäri.
  Nyt on viikonloppuna saatu nauttia ihanasta auringosta.
  Kivaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä ne maistuivatkin vähän liiankin hyviltä. Onneksi tein vain muutaman vohvelin, ei tullut syötyä liikaa :)

   Poista
 4. Täällä oli melkein pilvistä koko päivän. Mies hoiti pyykit ja ruoanlaiton ja itse innostuin askartelemaan. Piti testailla eilisiä stanssiostoksia :)

  Oih, vohveleita <3 Peukkuja Viivin hammashuoltopäivän onnistumiselle!

  VastaaPoista
 5. Täällä oli kans eilen todella upea ilma, tänään oli sitten pilvisempää taas. Mutta kyllä kevät vaan tuntuu niin ihanalta. Meillä muksut tykkää kamalasti vohveleista, pitäiskin tehdä pitkästä aikaa. Samanlaiseen herkutteluun olken pyrkinyt itsekin, että viikolla syödään terveellisemmin ja viikonloppuna saa sitten vähän herkutellakin :). Mukavaa tulevaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vohveleita tulee tehtyä liian harvoin. Välillä olen koko vohvelirautaa ollut hävittämässä. Onneksi se oli vielä tuolla kaapin kätköissä.

   Poista
 6. Hienosti olet tsempannut tuon herkkulakon kanssa. Pidetään peukkuja, että huomenna menee kaikki hyvin koirulin kanssa. Meilläkin on huomenna ekat rokotukset meidän vauvelin kanssa!

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiran hampaiden harjausta kannattaa ryhtyä tekemään heti pennulle. Itse olen ollut laiska koiran hampaita harjaamaan, siksi nyt on näitä kalliita toimenpiteitä. Keskiviikkona Viivillä hammashuolto.

   Poista
 7. Vohvelit on ihan parhaita, näyttää niin herkulliselta. En kyllä pysty tuollaiseen herkkulakkoon, nou nou. Makeiden syöminen on kyllä onneksi ihan kohtuu aisoissa :) Ihan kun Viiviä kuvassa naurattaisi! Onnea toimenpiteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä Viiviä taida enää naurattaa kun joudun sen eläinlääkärille päiväksi jättämään. Inhoaa koko paikkaa ja tärisee aina kovasti kun siellä käydään.

   Poista