sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Ompeluhommia ja koiran puunausta

Eipä olisi eilisen kauniin  päivän jälkeen uskonut, kuinka ankea ilma tänään onkaan ollut. Ulkona sataa vettä ja tiet ovat muuttuneet entistäkin liukkaammiksi. Eilen tehtiin pitkä lenkki lähisuolla. Mutta tänään todettiin jo heti aamusta, ettei paljon ulkoiluun ollut innostusta.
Nämä kuvat eiliseltä retkeltämme.





Viikon verran olen odottanut innostusta koiran pesuun ja trimmaukseen. Tänään tartuin "härkää sarvista" ja kiikutin pienen ystäväni pesulle. Muutama tunti siinä vierähtää, kun tämän kaverin pesee, kuivaa ja trimmaa. Kyllä nyt kelpaa taas olla, kun  turkki on ainakin hetken puhdas ja siisti!




Eiliseltä kauppareissulta kotiutui muutama vaaleansininen kangas. Toinen ohutta farkkukangasta ja sitten ihanaa neulosta, josta ompelin tänään yksinkertaisen neulostunikan.








Iltapäivän olenkin istunut tiiviisti tietokoneella etsien inspiraatiota olohuoneen seinän julistekollaasin tekoon. Saa nähdä mitä lopulta saan aikaiseksi? Mukavaa viikonalkua kaikille!

16 kommenttia:

  1. Kaunis tunika :)
    Tänään oli kyllä niin masentavan harmaa sää. Tuli ihan marraskuinen fiilis :(

    VastaaPoista
  2. On se kyllä mahtava taito kun osaa ommella. Oppimallahan sen oppii, mutta kaikilla ei riitä kärsivällisyys, itselläni ei lainkaan :(

    Täällä oli tänään hienon aurinkoinen ilma ja vasta nyt illalla alkoi sataa ropsutella. On se vaan niin ihanaa kun alkaa kevät taas lähestyä ja luonto heräilee hiljalleen :)

    Aurinkoisia päiviä sinne, Anni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomiseksi pitäisi tännekin saada tuota auringonpaistetta. Kyllä se kummasti mieltä piristää kun aurinko näyttäytyy.

      Poista
  3. Voi miten siisti ja suloinen Viivi on. Nätti on uusi tunikasikin, niin keväinen!

    VastaaPoista
  4. Hieno tunika!
    Viivi on ihana! 😍Nyt kelpaa, kun on puhdas turkki.
    Hyvää alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuo puhdas koira kiva. Harmi kun vaan niin hetken pysyy puhtaana näillä rapakeleillä.

      Poista
  5. Viivi on nyt niin hieno neiti! Sulo on tarkoitus panna pyykkiin tämän lomaviikon aikana. Kauniita luontokuvia, etenkin tuo sammal! Näyttää siltä, että meillä on samaa kangasta! Ostitko eurokankaasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä tuolla luonnossa on mukava liikkua ja aina sitä kuvattavaakin löytyy. Mies aina välillä huhuilee, että minne oikein jäin kun kykin jonkin sammalmättään edessä kuvailemassa. Ja kyllä, kankaat on ostettu Eurokankaasta. Kiva nähdä mitä sinä valmistat kankaastasi.

      Poista
  6. Viivi sopii niin nätisti tuohon sinun asusi sävyihin ;). Keväällä aina alkaa tehdä mieli vähän päivittää niin vaatetusta kuin sisustustakin. Valmiin julisteen varmaan näemme täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Julisteet on vielä mietintäasteella. Kyllä ne sitten varmasti täällä blogissakin näkyvät kunhan saadaan seinälle asti!

      Poista
  7. Hieno tunika ja söpö koiruli!
    Kyllä villakoiran puunaukseen menee aikaa. Lopputulos palkitsee ja meillä koirakin aina selvästi tykkää uudesta lookista!
    Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  8. Kivan näköinen tunika. Söpö koiruli, meidän pitäis kans trimmat koira, on niin karvainen. Kyllä kasvaa nopeaan.

    VastaaPoista
  9. Kaunis Viivi häikäisee puhtaan valkoisena kilpaa keväthankien kanssa Ü Tänään olikin taas niin ihanan aurinkoinen päivä!

    VastaaPoista
  10. Kaunis tunika ja niin nättinä olette molemmat <3
    Ihanaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista