sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Vuoden ensimmäisenä päivänä

Mistähän se mahtaa johtua, että suuri osa meistä aloittaa vuoden hiukan terveellisemmin? Minäkin olen asettanut vuodelle 2017 tavoitteita, joita noudattamalla elämä muuttuu astetta terveellisempään suuntaan. Useampana vuotena ollaan jo oltu tipattomalla, mutta nyt aion jättää myös sokerin syönnin pois.Tarkoitus olisi päästä pysyviin muutoksiin, mutta useinhan tätä terveysboomia riittää ehkä kevääseen. Sitten hyvin salakavalasti, pikku hiljaa elo asettuu tutuille uomille paheineen päivineen :)
Kylläpä muuten oli ihanaa tehdä pitkä kävelylenkki koiran kanssa tuntien autossa istumisen jälkeen. Tästä se taas lähtee; kevyempi, terveellisellä ravinnolla ja reilulla liikunnalla täyttyvä tammikuu! Ihana oli myös kaivaa esille uusi Notebook, jonka alkutalvesta tilasin Ellikseltä. Tänne tulee kirjattua niin tapahtumia, suuria suunnitelmia, kuin lempi reseptejäkin.Miten teillä muilla? Olisi kiva kuulla millaisia muutoksia eloon tammikuu tuo teille tullessaan?Huomenna paluu arkeen ja töihin, siitä se taas lähtee. Mukavaa viikonalkua kaikille!

16 kommenttia:

 1. Mitään lupauksen en tehnyt, mutta minun olisi kans pakko vähentää sokeria. Erityisesti leivonnaisia, ja joulukarkit kun on syöty en osta niitä enään. Ne kiusaa mua tuolla kaapissa, pakko taas syödä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokerin poisjättö hiukan jännittää. Sokeria kun on niin monessa. Minullekin makeiset maistuvat ja nyt pitää löytää joku muu keino selättää herkkunälkä. Välillä olin jo vuosia ilman karkkeja, miten niihin taas olinkaan langennut :)

   Poista
 2. Sokeriton tammikuu on hieno idea! Tsemppiä, kyllä se onnistuu!

  VastaaPoista
 3. Joka uusi vuosi päätän, että muutan ruokailutottumuksiani terveellisemmiksi, aloitan lihaskuntoharjoitukset ja menen nukkumaan ajoissa. Jotain varmaan kertoo se, että samat jutut ovat listalla vuodesta toiseen :D :D Noh, taas yritän.

  Tsemppiä sokerittomaan tammikuuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuulostaa jotenkin niin tutulta :) No, onhan se hyvä että ainakin yritetään!

   Poista
 4. Hyvältä kuulostaa tuo sokeriton! Samaa hauduttelen minäkin ja suunnittelen kippaavani loput joulusuklaat työkavereiden kiusaksi.. ;) Liikunta on saatava takaisin säännölliseen viikko-ohjelmaan - syksyn hektisyys ja monen asian summa aikaansaivat sen, että liikunnalle varattu aika hupeni suurimmaksi osaksi kaikkeen muuhun. Osasyynä kyllä ihan laiskuus ja mukavuudenhalu myöskin, jos rehellinen olen.

  Kiva, että Notebook on päässyt käyttöön, juuri tänään kaivoin omanikin esiin.

  Mukavaa tammikuun ensimmäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin liikkuminen on viimeaikoina jäänyt vähemmälle ja nyt aikomus on ottaa itseäni niskasta kiinni. Tuntuu vain niin kurjalta jättää pitempien hikilenkkien ajaksi tuo koiruus kotiin :( Ei taida itsekään ymmärtää miksi ei aina pääse mukaan kun puen ulkoiluvaatteet päälle. Vaikea on myös arvioida milloin vanha koira on liian vanha pitkille lenkeille.

   Poista
 5. Liikkumista täytyy lisätä eikä vain istahtaa sohvan nurkkaan! Sokeriton ehkä toimii voihan sitä kokeilla. Siinä punnitaan kyllä karkkihiiren tahdon kovuutta!!!

  VastaaPoista
 6. Täällä on syöty aivan liikaa.....ja myrsky esti kaiken ulkoilemisenkin niin monena päivänä, että ihan hirvittää! Eilen tehtiin kuitenkin se vuoden ensimmäinen rantalenkki ja kiipeiltiin hiekkadyyneillä niin, että kropassa tuntui. Se teki hyvää!
  Olen luvannut itselleni, että jatkan kävelyretkiäni ja koetan syödä terveellisemmin.

  Oikein hyvää uutta vuotta sinulle AnniK <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastelinkin juuri hetki sitten kauniita kuviasi kävelylenkiltäsi. Mahtavat tyrskyt merellä!

   Poista
 7. Sokeritonta tammikuuta meinaan myös kokeilla.
  Vaikeaa se on, kun tykkään herkuista ja leipomisesta.
  Katsotaan miten käy!😀
  Hyvää alkanutta vuotta sinulle!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on melkoinen haaste minullekin, mutta pitäähän sitä elämässä haasteitakin olla :) Toivotaan että onnistumme!

   Poista
 8. Niinhän se on, jokaisen juhlapyhän jälkeen alkaa uusi elämä ja terveysviikot :) Pahuksen joulusuklaat vielä kiusaavat tuolla kaapissa. Onnea teidän yritykselle, se on hyvä päätös!

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo Elliksen notebook<3
  Minua vainoavat jäljellä olevat joulusuklaat. Niistä kun päästään eroon, ei kyllä osteta piiiitkään aikaan sen sortin herkkuja:)

  VastaaPoista