torstai 5. tammikuuta 2017

Kohti viikonloppua

Viikon työt tehty ja edessä ihana kolmen päivän vapaa. Täällä meillä on hyytävän kylmä ja hiukan harmittaa, etten ole päässyt upean aurinkoiseen pakkassäähän kuvailemaan. No, nyt on tyytyminen näihin hämyisiin sisäkuviin.Jo aamulla kannoin petivaatteet ulos pakkaseen ja töiden jälkeen siivosin koko huushollin. Viimeisetkin rippeet joulusta lähtivät varastoon ja piirongin päälle rakentelin uuden asetelman.Paristoilla toimivat pikkuvalot pidän esillä niin kauan kun paristoissa riittää virtaa. Loput joulukynttilätkin poltan pikkuhiljaa pois. Huomenna on muuten ihan pakko päästä kukkakauppaan tulppaaniostoksille! Siitä se kevään odottaminen sitten alkaa.


 
Mukavaa illanjatkoa kaikille tänne piipahtaville.
ps. Sokerilakkoni on sujunut yllättävän helposti (ainakin vielä :D ) .

11 kommenttia:

 1. Kaunis asetelma!
  Olen myös tänään vienyt viimeisiä joulukoristeita pois.
  Tulppaaneita täytyy myös lähipäivinä ostaa!
  Ihanaa vapaata sinulle!
  Minä olen töissä huomenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva välillä vaihtaa tavaroita piirongin päällä. Kaapeista löytyykin monenlaisia kirppariaarteita, joilla asetelmat syntyvät.

   Poista
 2. Kaunis asetelma. Mäkin meinaan polttaa ledivalot niin kauan kun patteri toimii, sen jälkeen kaappiin odottamaan ensi joulua.
  Kylmä meilläkin on, postasin siitä ja vähän muistakin ylläriasioista blogiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei noita käytettyjä paristoja viitsi kaapissa säilöä. Pitääkin tulla vierailulle blogiisi :)

   Poista
 3. Ihanan tunnelman olet saanut näihin hämyisiin kuviin <3
  Viime viikolla ostin tulppaanikimput töihin ja kotiin. Joulutulppaanien jälkeen en edes kukkia ostaessani älynnyt ajatella että nehän ovat jo m e l k e i n kevättulppaaneja :)
  Mukavaa loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se aika koomista kun sitä ryhtyy tammikuussa unelmoimaan keväästä :) Näin käy kuitenkin joka vuosi!

   Poista
 4. Ihanaa tunnelmaa.
  Mukavaa alkavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 5. Täällä kans huomenna kerätään joulujutut pois. Ihanaa, kun kevättä voi jo alkaa kohta odottaa :). Hyvää loppiaista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Täällä herättiin kipakkaan pakkasaamuun ja olenkin jo sulattanut pakastimen. Pakko käyttää nämä hyytävät kylmät hyödyksi :)

   Poista
 6. Meillä on myös melkein kaikki joulukoristeet keräilty talteen, mutta... joulukuusi seistä töröttää tuossa vieläkin. Se on niin nätti, ehkä paras kuusi, mitä muistan. En vaan malttaisi laittaa sitä vieläkään, mutta kai se on pakko. Leivinuuni kutsuu sitä ehkä huomenna. ;)
  Nyt onkin just passelit kelit siivoamiseen ja tuulettamiseen. Minä tosin vasta eilen sain matot pikku siivouksen jälkeen lattiaan, kun Elman juoksu on ohi..
  Mukavaa loppiaista ja viikonloppua!

  VastaaPoista