tiistai 13. joulukuuta 2016

Uudet patalaput

Hieman piti vielä jotain pientä ommella, ennekuin siivosin ompeluhuoneeni ja laitoin ompelukoneen joululomalle. Omaan keittiöön ompelin hieman jouluisemmat patalaput. Kuusiin sain innostuksen Marlen blogista, jossa ilmestyy jouluinen kalenteri.Kaikki tarpeet näihin patalappuihin löytyivät omien kaappien kätköistä ja koska en halunnut näistä liian jouluisia, en lisännyt kuusiin tähtiä tai muita koristeta. Punakukkainen Marimekon Unikkokangas menee myös muulloin kuin jouluna.Kumpaiseenkin patalappuun ompelin taustan  vihreästä pellavakankaasta. Ehkä tällä puolella tartutaan kuumiin astioihin, niin pysyvät nuo vaaleammat puolet puhtaampina. Väliin laitoin laukkuhuopaa ja vanua.Nyt tuskin tulee ommeltua mitään ennen joulua, joten blogiinkin päivittyy sitten muita juttuja. Leppoisaa päivänjatkoa kaikille!

14 kommenttia:

 1. Hienot patalaput!
  Kivaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Tulipa hienot! Ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Kauniit patalaput! Onhan se hyvä, että ompelukonekin saa vähän lomaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nyt keskitytään muihin juttuihin ja annetaan ompelukoneen lepäillä.

   Poista
 4. Kauniit ovat. Mä otin viimevuotiset patalaput kaapista esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva on välillä vaihdella keittiöönkin jotain pientä.

   Poista
 5. Onpas tosi kivat pannulaput, varsinkin tuo kuusi!

  VastaaPoista
 6. Kivan näköiset ja voi tosiaankin pitää muulloinkin kuin jouluna. Itse laittelin jo ompelukoneen joulutauolle. Nyt pitää keskittyä siivoamisiin ja muihin jouluvalmisteluihin. Mukavaa tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
 7. Kauniit! Kuuset on niin ihanat ja marimekko tuntuu jouluisalta nyt, mutta kukkaisena menee kesälläkin. Eikä ne kuuset kesäksi mihinkään katoa!

  VastaaPoista
 8. Ihanat! Just hyvät jouluun ja ihan muutenkin!

  VastaaPoista