torstai 1. joulukuuta 2016

Hyvä mieli joulukortilla

Kotikunnassani eräs hyväntekeväisyysjärjestö kerää joulukortteja, jotka toimitetaan lähempänä joulua yksinäisille vanhuksille. Tähän tempaukseen on ilo osallistua.Viikolla onkin valmistunut jo muutama kortti ja viikonloppuna olisi tarkoitus tehdä vielä muutama lisää, tähän keräykseen.Joulunaikaan on monenlaisia hyväntekeväisyystempauksia ja muutamiin muihinkin on ollut tapana osallistua. Harrastatko sinä hyväntekeväisyyttä näin joulunaikaan? Viikonloppua kohti mennään taas vauhdille. Tänään on ollut huikean kaunis, aurinkoinen päivä. Lisää tällaisia kiitos! Nyt mukavaa torstain jatkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kauniita joulukortteja menossa hyvään tarkoitukseen!
  Kivaa illan jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana ajatus ja tempaus <3 Ja todella kauniit, herkät kortit!
  Mä olen nyt useamana peräkkäisenä vuotena osallistunut joulupuu-keräykseen, vienyt paketin tai pari. Joitakin muitakin keräyksiä, mitkä on kolahtaneet sekä avustusjuttuja. Siitä tulee itselle tosi hyvä mieli, kun voi edes jollain tavalla auttaa niitä, jotka ovat toisten avun varassa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Joulupuu-keräykseen tulee täälläkin osallistuttua.

   Poista
 3. Ajatuksissani jo näen kuinka onnelliseksi yksinäinen vanhus tulee saadessaan tekemäsi kauniin kortin <3
  Odotin kovasti tätä joulukuun ensimmäistä sääennustetta katsoessani - aamulla tähtitaivas ja päivällä auringonpaistetta! Päivä alkoi liukastumisella työmatkan ensimmäisellä etapilla Ü Onneksi säästyin suuremmilta vammoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, onneksi ei käynyt pahemmin. Minulla työmatkoillakin jalassa nastakengät, kyllä ovatkin taas olleet ahkerassa käytössä näillä liukkailla!

   Poista
 4. Suloiset kortit ihanaan tarkoitukseen

  VastaaPoista
 5. Hieno tempaus ka kauniit kortit olet tehnyt!

  Minä osallistun yleensä joulupuu-lahjakeräykseen, koska osallistuminen on tehty hyvin helpoksi. Keräyspiste on työpaikkani kahvilassa ja siellä on lahjapaperiakin valmiina, ei tarvitse muuta kuin hankkia lahja. Pelastusarmeijan joulupata on toinen vakiokohteeni. Työnantajan kautta olen myös kääntänyt englannista suomeen kummitoimintaa harjoittavan organisaation kummilasten kirjeitä, nyt pariin vuoteen niitä ei ole tarjottu. Harmi, koska se oli minusta hauskaa hommaa.

  VastaaPoista