torstai 24. marraskuuta 2016

Lomaterveiset

Tällä viikolla vietän lomaa Vaasassa. Ilmoissa ei ole paljon kehumista, tuntuu ettei päivä valkene ollenkaan.  Tasainen harmaus kietoo meidät syleilyynsä.

 Eilen lähdimme äitini kanssa pienelle kirpputorikierrokselle. Monenlaisia ihanuuksia taas kohtasin,  mitään en kuitenkaan tältä reissulta ostanut. Tämä kuvissa näkyvä kelkka kyllä ihastutti kovasti. Sen ympärille voisi rakentaa kauniin jouluasetelman pihalle.Toisella kirpputorilla oli myynnissä ihanan värikkäitä peltipurkkeja. Hinnat olivat kuitenkin sen verran korkeat, että jäivät ostamatta.Lomapäivien tavoitteeksi oli äidin opissa opetella lapasen tekoa ja yhden lapsen olenkin jo saanut valmiiksi. Minähän olen oppinut neulomisen taidon vasta aikuisiällä. Sukkia on tehty nyt riittävästi, joten päätin opetella lapasenkin teon. Kivaa hommaa, eikä kovin vaikeaakaan!


Vielä olisi muutama lomapäivä, ennen kotiinpaluuta. Muutama kiva kohtaaminenkin vielä mahtuu näillä päiville. Mukavaa torstaita ja viikonjatkoa kaikille täällä piipahtaville!

11 kommenttia:

 1. Ihana kelkka!
  Hienot lapaset tulossa.
  Minäkin olen vasta vanhemmalla iällä opetellut kutomaan. Sukkia olen muutamat saanut valmiiksi.
  Lapasia olisi kiva myös joskus opetella tekemään.

  Ihanaa loman jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapasten teko olikin yllättävän helppoa. Turhaan jännitin tuota peukalon tekoa :)

   Poista
 2. Mukava syksyinen reissu, piristää tätä pimeää marraskuuta varmasti. Äidin opit ovat parhaita, ihanat lapaset olet neulonut <3
  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidiltä olen oppinut monia tarpeellisia taitoja. Edelleenkin minulle kelpaa äidin taidolla tekemät lapaset, vaikka niitä nyt osaan tehdä myös itse.

   Poista
 3. Ihana kelkka, olisiko ollut kalliskin? Mukavia lomapäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelkalle taisi jäädä hintaa noin 30 euroa alennuksen jälkeen.

   Poista
 4. Suloinen ja muistoja herättävä tuo kelkka. Ihanaa lomailua sinulle.

  VastaaPoista
 5. Hieno lapanen! Pitäisi varmaan minunkin opetella kutomaan lapasia ja sukkia, kun suvussa ei ole enää kutojia lainkaan.

  Mukavaa loppulomaa!

  VastaaPoista