sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Syksyn tuntua

Vaikka tänään ollaan saatu nauttia ihanan aurinkoisesta päivästä, aamulla tunnelma oli varsin syksyinen. Mistä se syksyn tunnelma sitten tulee? No, tekee mieli sytytellä kynttilöitä palamaan päivälläkin..

kokoonnutaan taas isommalla porukalla syömään sunnuntairuokaa. Saa tehdä ruokaa reilusti, tietäen että se myös maistuu kaikille, eikä sitä jää tähteeksi. Uunissa hautuikin tänään jauheliha-perunalaatikkoa ja jälkiruoaksi omenakaurapaistosta.


Luonnossa näkyy syksyisiä väriläiskiä ja jalkaan tekee mieli vetää villasukat. Niin, näistä asioista se syksyn tunnelma tulee. Jokaisessa vuodenajassa on näitä ihania juttuja, joita rakastan.
Tällaisin ajatuksin tänään, mukavaa viikonalkua kaikille teille ihanille!

9 kommenttia:

 1. Kaunis kynttilä asetelma!
  Syksy on ihanaa aikaa!

  VastaaPoista
 2. Rakastan syksyä!...jos jollekkin ei vielä ole tullut se asia selväksi..:D

  VastaaPoista
 3. Toisaalta syksy on ihanaa aikaa, juuri sen takia kun saa sytytellä kynttilöitä illan hämyyn. Omenapaistosta on tehty jo muutamaan otteeseen ja se on niiiiiin hyvääää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, omena-kaurapaistos on kyllä minun suurta herkkua ja sitä syödäänkin nyt aika usein :)

   Poista
 4. Kauniita tuikkuja. Lila sopii hyvin kukan kanssa, kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosia sitten tuli kerättyä näitä Kivi -tuikkuja melkein kaikissa väreissä. Kaapista voikin nyt kaivaa aina asetelmaan sopivia tuikkuja pöydälle koristeeksi.

   Poista
 5. Ihanat kuvat. Olen ehdoton kevät ihminen, mutta syksy on todella kaunista aikaa. Ihanaa tunnelmaa saa kynttilän valolla aikaan.

  VastaaPoista