maanantai 5. syyskuuta 2016

Ihan metsässä taas kerran

Tänään on luvassa taas metsäkuvia. Pitää nauttia nyt näistä aurinkoisista päivistä, niin kauan kun niitä riittää. Aamuvuoro töissä mahdollisti sen, että päätin työpäivän päätyttyä hurauttaa autolla lähimmälle luontopolulle Viivin kanssa.


 
 Koiravanhus pärjää hyvin tällaisilla retkillä, mutta varsinaiset metsässä samoilut ovat sille jo haastavampia. Tämä Luukin ulkoilualueella sijaitseva vajaan kuuden kilometrin luontopolku on juuri sopiva vanhan koiran kuljettavaksi. Reitti on myös todella kaunis vaihtelevin maastoineen ja metsälampineen. Hauskoja sieniä näkyi metsässä  tänään runsaasti.
Kummasti taas sai virtaa tuolta metsästä ja ilta onkin kulunut erään ompeluprojektin parissa.Mukavaa illanjatkoa kaikille täällä piipahtaville!

16 kommenttia:

 1. Kun on tuollainen reipas lenkkikaveri, niin tulee lähdettyä helpommin lenkille. Kyllä nyt kelpaakin metsässä käyskennellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, että jos ei koiraa olisi enpä aina jaksaisi lenkillekään lähteä. Onneksi on tuo lenkittäjä!

   Poista
 2. Kyllä metsässä mielilepää ja päivän työasiat unohtuvat, ihania kuvia olet taas napannut.

  VastaaPoista
 3. Viivi on hyväkuntoinen vanhus, jos 6 km jaksaa kulkea! Ihania nuo sieneikuvat! Minä näen useimmat sienet taideteoksina, vain muutamat ruokana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ollaan aina kävelty paljon ja koira onkin pysynyt hyvässä kunnossa. Tietysti pitää aina vähän kuulostella koiran vointia ja tehdä lenkkejä sen mukaan. Usein kävelläänkin pitkiä lenkkejä, mutta vauhti ei ole enää niin kova kuin nuoremmilla. Meillä ei onneksi ole kiire minnekään ja metsässä istuskeltiin välillä kallioilla ja ihasteltiin kaunista maisemaa. Sieniä minäkin kuvailin juuri niiden kauneuden takia enpä koriin niitä keräillyt.

   Poista
 4. Kyllä metsässä vaan mieli lepää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto on kyllä minulle suuri energian lähde ja mielen rauhoittaja.

   Poista
 5. Kauniita kuvia, suloinen pikku koira Viivi.

  VastaaPoista
 6. Metsä on aina hieno paikka! Kivat kuvat ja suloinen lenkkikaveri <3

  VastaaPoista
 7. Syksyn metsä on yksi kauneimpia asioita varmastkkin. Aivan ihanan jutun kirjoitit vanhasta koirasta taannoin. En päässyt silloin kommentoimaan, mutta osui kyllä kovin, joten rapsutuksia hänelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä koiravanhus on kyllä niin rakas ja ihana seuraneiti :)

   Poista
 8. Ihania kuvia. Mekin käytiin koiran kanssa eilen koskialueella lenkkeilemässä. Löysin blogiisi erään toisen blogin kautta ja liityi lukijaksesi. Mielenkiintoinen blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne ja tervetuloa lukijaksi! Toivotaan että viihdyt jatkossakin.

   Poista