Mies kovin kyseli ruoanvalmistuksen lomassa, eikö tähän tule lihaa? Hieman skeptisesti suhtautui koko kokkailuuni :)
Herkullinen lopputulos kuitenkin ja hyvin maistui tuolle miehellenikin. Ohje omasta päästä ja se menee näin:
Rasia Valion Mifua ( Välimeren tomaatti)
punainen paprika
keltainen paprika
kirsikkatomaatteja
muutama kevätsipulin varsi
1 keltasipuli
3 valkosipulin kynttä raastettuna
Del Monte Organic Passata Rustica tomaattikastiketta ( tomaattimurskakin käy)
Tuoreita yrttejä Basilikaa ja Oreganoa reilusti
1 lihaliemifondikapseli
suolaa
mustapippuria
Kuullotin ensin sipulisilpun ja Mifun paistinpannussa. Laitoin ne lautaselle siksi aikaa kun kuullotin kevyesti halkaistut kirsikkatomaatit ja viipaloidut paprikat. Tomaattien ja paprikoiden päälle kaadoin tomaattikastikkeen ja lisäsin lihaliemifondin, sekä valkosipuliraasteen. Annoin seoksen kiehua noin 10 min. Sitten lisäsin Mifu-sipuliseoksen kastikkeeseen ja runsaasti tuoretta yrttisilppua. Lopuksi lisäsin hieman suolaa ja mustapippuria. Kastike sai poreilla vielä sen ajan että tuorepasta oli valmista.
Ruokaisaa ja hyvää! Kastiketta tuli reilusti ja sitä olisi riittänyt neljällekin ruokailijalle.
Mukavaa viikonlopunalkua kaikille :)
Kiitos, itseäkin tuo Mifu kiinnostaa, vaikken vielä ole kokeillutkaan.
VastaaPoistaHyvää viikonloppua sinullekin!
Itse Mifurakeet ovat melko mauttomia, mutta ruokaa maustamalla saa täyttävän aterian aikaiseksi. kannattaa kokeilla.
PoistaMifu kiinnostaa täälläkin, kiitos reseptivinkistä. Hyvää viikonloppua!
VastaaPoistaOle hyvä vaan :)
PoistaValion sivuilla olen näitä mifu ohjeita katsellut.
VastaaPoistaVielä en ole kokeillut. Varmasti on hyvää.
Kivaa viikonloppua sinne!
Ohjeita on varmasti moneen makuun. Seuraavaksi aion kokeilla Mifua suolaiseen piirakkaan.
PoistaEn ole vielä kokeillut mifua, mutta tarkoitus olisi..:)
VastaaPoistaJuu, kannattaa kokeilla.
Poista