Tämä herkkuresepti pääsee kyllä suosikkien listalle. Nopeasti maukasta ruokaa ja helposti.
Vielä nopeammin tulisi, jos olisi ollut edellisenä päivänä keitettyjä perunoita. Vaan eipä tämän teossa kauan mennyt, vaikka aloitettiin uusien perunoiden keittämisellä.
Ohje löytyy siis uusimmasta Pirkka-lehdestä. Laitan reseptin myös tänne blogiin talteen.
6 annokseen tarvitset:
n. 580 g kirjolohta
1 kg uusia perunoita keitettynä
4 isoa tomaattia
4-6 nippusipulia varsineen
2 rkl kapriksia
ripaus suolaa
ripaus maustepippuria
tilliä hienonnettuna
lisäksi
leivinpaperia
alumiinifoliota
öljyä
1.
Viipaloi perunat, tomaatit ja sipulit limittäin öljytylle leivinpaperille. Mausta suolalla ja pippurilla.
2.
Kuutioi ja suikaloi kirjolohi ja laita nyyttien pinnalle. Lisää lopuksi kaprikset ja tuore tillisilppu.
3.
Sulje nyytit ja kiedo ne folioon. Kypsennä uunissa 225 asteessa n. 15 minuuttia.
Valmiiden nyyttien kanssa syötiin tuorejuusto-kermaviilikastiketta ja raikasta salaatti. Nams, oli kyllä hyvää!
Lopuksi haluan kiittää Enkulin käsitöitä kivasta postista. Kirjan ohjeet pääsee takuuvarmasti kesälomalla kokeiluun!
Mukavaa viikonlopun alkua kaikille!
Herkullisen simppeliä ruokaa ja varmasti hyvää. Täytyy kokeilla.
VastaaPoistaMukavaa viikonloppua sinne
Minusta on tullut oikein kalan ystävä! Kuka olisi uskonut vielä muutama vuosi sitten :)
PoistaNäyttääpä herkulliselta, täytyypä kokeilla. Hyvän kirjan sait:)
VastaaPoistaKivaa viikonloppua!
Kannattaa tosiaan kokeilla!
PoistaHerkulliselta näyttää ja hyvää varmasti onkin. Mukavaa viikonloppua!
VastaaPoistaKiitos!
PoistaIhanaa ja herkullista.
VastaaPoistaOnpa kiva, että kirjasta on sinulle iloa.
Kiitos vielä!
PoistaTuo herkku menee varmasti testiin! Todella maukkaan näköistä!!!
VastaaPoistaMukavaa viikonloppua:)