tiistai 9. helmikuuta 2016

Nyhtöpossukeitto

Vaikka laskiaisena perinteisesti herkutellaan hernekeitolla, annan teille hiukan erilaisen keittovinkin. Viikonloppuna pohdittiin mitä ruokaa tehtäisiin. Mies ehdotti lihakeittoa. Koska lihakeittolihoja kuuluu keittää pitkään ja hartaasti, päätin oikaista vähän. Kaupasta keittojuuresten lisäksi napattiin mukaan valmista nyhtöpossua ja sitä lisättiin valmiiseen keittoon.



Tulipa maukasta ja murealihaista keittoa. Lisäksi tämä valmistui helposti ja nopeasti. Vinkkinä sanottakoon, että valmis nyhtöpossuliha on melko suolaista, joten liemikuution ja suolan voi keitosta unohtaa.




 Ja vaikka tässä lihakeitosta kirjoittelen on  meilläkin tänään syöty hernekeittoa ja laskiaispullaa. Mukavaa illanjatkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, näyttää herkulliselta. Mukavaa laskiais Tiistaita

    VastaaPoista
  2. Näpsäkän tuntuinen keittoidea:) Voi, miten ihania pellavajuttuja oletkaan saanut aikaiseksi edellisessä postauksessasi♥

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttää, vaikka en oikein punaisen lihan ystävä olekaan. Persiljaa ihan alkoi tehdä mieli.

    VastaaPoista
  4. Näyttääpä hyvältä. En ole ajatellutkaan yhdistää tuota keittoon.

    VastaaPoista