lauantai 6. helmikuuta 2016

Astiarakkautta

Ei lienee yllätys täällä, että rakastan kauniita astioita.  Muutama viikko sitten osui silmiini Arabian 24h Avec astiaihanuudet. Viikonverran pähkäilin mielessäni, tarvitsenko yhtään lisää lautasia, mutta niin vaan nämä kaunokaiset meille päätyivät.




Nyt ostin kolmea eri kokoa olevia lautasia kutakin neljä kappaletta. Palkkapäivänä olisi sitten tarkoitus ostaa aina muutama lautanen lisää. Aikomus olisi kerätä lautasia kokonainen tusina kutakin kokoa.



Nämä sopivat hyvin yhdistettynä valkoisiin Teema-astioihin, eivätkä hullummat ole vanhojen ruusulautastenkaan kanssa. Kattauksissa meillä usein eri sarjojen sekamelskaa. (Yläkuvan valkoinen kulho kuitenkin 24h-sarjaa)




Huomenna ajattelin pistää käyntiin pienen ystävänpäiväarvonnan, joten pysykäähän kuulolla :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

28 kommenttia:

  1. Täällä suunnalla on etsitty uusia lautasia jo muutaman vuoden. Nuo ostamasi ovat tosi kivat, samaa ideaa itse haen eli sellaisia joita voi käyttää vanhojen teema lautasten kanssa. Pitänee etsiskellä kummasti piristää kattausta!
    Lumituiskuista Lauantaita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoisiin astioihin on helppo löytää kavereita :) Tarjolla on monenlaisia ihanuuksia. Itse päädyin nyt näihin ja olen tyytyväinen!

      Poista
  2. Nuo onkin ihanat lautaset! Sopii hyvin erilaisten lautasten pariksi.

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniit lautaset! Uudet asiat piristävät kivasti arkisia askareita :)
    Mukavaa lauantain jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Täällä kun on ollut viime aikoina kovasti juhlia ja poikkesimme pari lahjaa ostamassa Viherlandiassa olevassa Iittalan tehtaanmyymälässä niin voi jestas, että alkoi tehdä mieli kauniita astioita :). Olen välillä ostanut itselleni Pip Studion romanttisia astioita ja niitä aion vielä ostaa josain vaiheessa lisää, niistä on meidän perheen naisten niin kaunista syödä/juoda :). Muuten meilläkin osa astioista varsin eripari-meininkiä, lasit varsinkin melkoinen sekalainen seurakunta, niitä kun lapsilta vielä tipahtelee lattialle ja hajoavat. Kaunis on tuo 24h sarja myös. Arvonta tulossa, sepäs kuulostaa kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iittalan outlettiin ei pitäisi mennä ollenkaan. Siellä on laitettu niin kauniisti kattaukset esille :) Nykyisin tulee isoimmissa kaupoissa kierrettyä lähinnä näitä astiaosastoja, ei niinkään enää vaatepuolia.

      Poista
  5. Tyylikkäät ja ajattoman kauniit. Onko noita muun värisinä? Tykkään noista aterimista, mutta ei taida enää saada yksittäiskappaleina. Itsellä on kaksi ruokalusikkaa ja yksi kahvilusikka, muut annoin tyttärelle (ja nyt harmittaa).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Täytyi ihan googlata löytyykö näitä muun värisinä. Kuvahaulla löytyi sinisiä, vihreitä ja ruskeita, mutta taitaat olla vanhempia tuotantoja. Kaupassa ei ollut kuin tämä uusi väri Purppura. Aterimet ovat vanhaa Hackmanin sarjaa. Itselläni nämä olleet iät ja ajat. Osa aterimista on muoviosiltaan jo niin huonossa kunnossa etteivät ole kuvauskelpoisia. Harmi ettei näitä tosiaan taida enää saada uutena. Kirppareilta olen joskus onnistunut täydentämään omaa sarjaani hyväkuntoisilla aterimilla.

      Poista
  6. Kauniita<3 Huoh, voi kun olisi säilytystilaa, niin olisi ihana hankkia uusia astioita:) Meilläkin on samoja aterimia ja ostaisin uusia, jos vaan olisi edelleen tuotannossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä sain astiat kivasti sopimaan kun siivosin kaappeja ja annoin vanhoja astioita pojalleni opiskelija-asuntoon. Nuo aterimet voisivat kyllä tulla uudestaan tuotantoon.

      Poista
  7. Kauniit lautaset, noita voi tosiaan yhdistellä monenlaisten astioiden ja kattausten kanssa.

    VastaaPoista
  8. Olen vuosia etsinyt sopivia lautasia meidän huusholliin, ja tästä tuli nyt kyllä varteenotettava ehdokas. Ihana tuo kuvio ja mun lempivärissä! Kiitos tästä tiedosta, lähdenkin tästä Iittalan kotisivuille ihastelemaan... =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä tulee kyllä monia ihania lautasmalleja vastaan :)

      Poista
  9. Nuo on niin kauniit, että ymmärrän tekosi, vaikka astiakaapit putoilisi seiniltä entisten painosta. Sekamelskakattaukset viehättävät minua enemmän kuin pelkkää samaa sarjaa oleva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Onneksi kaappien hyllyt ovat toistaiseksi pitäneet.

      Poista
  10. Toinen astioita rakastava täällä ilmoittautuu. Todella kauniit lautaset <3

    VastaaPoista
  11. Kauniita astioita! Itse olen heikkona vanhoihin astioihin ja tilanpuute on parikin kertaa ratkaistu hankkimalla lisää kaappitilaa... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin raivasin kaapeista lisää tilaa uusille ihanuuksille.

      Poista
  12. Kauniita astioita! Astiat ovat myös minun heikkouteni:)Tänään käytiin tyttäreni kanssa Pentikillä Posiolla ja ihailtiin uutuuksia ja muitakin astioita.

    VastaaPoista