maanantai 14. joulukuuta 2015

Pieniä jouluisia juttuja

Täällä on kummasti alkanut tapahtumaan jotain joulun eteen. Eilen leivoin ja koristelin piparit. Meillä onkin aikamoinen villakoirajoukko kahvipöydässä aattona :) Lisäksi tein piparikoristeen askarteluhuoneeni oveen.





Työkaverit saivat tänä aamuna joululeivonnaisia kahvipöytään. Kokeilin ensimmäistä kertaa laittaa koristeeksi pienen  sydämen tortun keskelle.  Blogeissa on ollut tähtikeskustoja, mutta itseltäni puuttuu pieni tähtimuotti. Kivoja tuli näistä sydämellisistäkin :)



Eilen piipahdin Plantagenissa ja sieltä mukaan lähti muutamia joulukukkia. Olin suunnitellut jouluruusun hankkimista joulupöytään. Sopiva yksilö tulikin sitten kukkakaupassa vastaan ja illalla tein jouluisen istutuksen Arabian Fasaani kulhoon. Kulho nostetaan sitten aattoiltana ruokapöytää koristamaan.



Helppoja lisäkoristeita itsetehtyihin kukka-asetelmiin saa tehtyä vaikka näillä tarpeilla. Kauniit tähtöset tikunpäässä tuovat pienen lisämausteen istutukseen.





 
Tällaista täällä tänään. Mukavaa viikonalkua kaikille teille!

20 kommenttia:

  1. Kovastippa olet touhuillut, ihan kivoja juttuja. Itsekkin olin aikonut tehdä tähtiä, vaikkakin erilaisia, näin käy sisarusten tiet samaa polkua....
    Mukavaa illan jatkoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain jostain kummasta energiapiikin ja monta rästissä ollutta asiaa tehtyä.

      Poista
  2. Ihana kukka-asetelma ja suloiset piparit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ensimmäistä kertaa joulupöydässä villakoirapipareita :)

      Poista
  3. Onpa kaunis kukka-asetelma, jouluruusu on niin ihana!

    VastaaPoista
  4. Jouluruusu on nykyään suosikkikukkani jouluun. Ja Fasaanikulhoa on iki-ihana!

    VastaaPoista
  5. Voi mikä piparimuotti. Sopii mainiosti teidän talouteen :D Ihania tähtösiä olet tehnyt, pitäisikähän minunkin nyt ryhtyä sotkemaan, kun on työhuone siisti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piparimuotin löysin syksyllä markkinoilta ja pakkohan se oli ostaa.

      Poista
  6. Onpas nuo tähdetkin kivat :)

    VastaaPoista
  7. Onpa hauskoja pipareja:). Minäkin sain joulukukat viikonloppuna haettua ja tyttösten kanssa pyöräytettiin eka asetelma :). Kiitos tuosta koristeluideasta, menee kokeiluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulukukka-asetelmat olen jo useampana vuotena tehnyt itse. Tulee vähän halvemmaksi ja voi käyttää hyödyksi näitä kirppikseltä löytyneitä ihanuuksia.

      Poista
  8. Onneksi nuokaan villikset ei hauku! Muuten voisi olla aikamoinen mekkala. Tänä vuonna tein vain muutaman kultaisennoutajan, meillä on se koiramuotti, mutta ei enää koiraa. Kukka-asetelma on kaunis, samoin tähtikoristeet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kävisi kyllä aika moinen mekkala jos kaikki koirat olisivat oikeita. 23.12 meille tulee perinteiselle jouluglögille Viivin kaksi kaverikoiraa omistajineen ja silloin haukuntaakin tervehtiessä on jonkin verran. Nopeasti koirat kuitenkin rauhoittuvat ja lopettavat mekkaloinin :)

      Poista
  9. Ihanat piparit ja varsinkin tuo ovikoriste! Onnekkaat työkaverit kun saavat sydämellisiä joulutorttuja.
    Tähdet antavat mukavan lisän asetelmaan. On rauhoíttava väreiltään...
    Sieltä se joulu tulla jolkuttaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä ennen joulua meillä kahvihuoneessa useitakin herkkupäiviä. Onhan sitä kiva työkavereitakin muistaa näin joulun alla.

      Poista
  10. ♥kyllä on ihania, kaikki! Sinä teet niin siististikkin kaiken! minä oon sellanen suurpiirteinen, ja jälki on sen mukaista :) :D

    VastaaPoista
  11. Sydän sulaa villakoirille, kulholle - juu kaikelle! Niin kaunista!
    Tunnelmallista viikkoa sinulle Anni <3

    VastaaPoista
  12. Puudelipipareita, hihih :)

    VastaaPoista