tiistai 8. joulukuuta 2015

Joulupostia

Muutamia joulukortteja on postilaatikkoon jo tipahtanut ja kiva yllätys Sarilta saapui myös perjantaina. Kirjekuoresta paljastui kauniin itsetehdyn kortin lisäksi askartelumateriaalit kortintekoon. Sateisena itsenäisyyspäivänä askartelin sitten saaduista materiaaleista kortin.Tällainen tästä nyt tuli. Momenton kuva väritetty tässä tusseilla. Tämä leimakuvien värittely ei ole minun vahvuuksia :) Kiitos Sarille yllätyksestä!Kortinteon lisäksi olen rakennellut muutamia uusia asetelmia kotiin koristeeksi. Vanhat kirppiksiltä löydetyt aarteet saavat mieluiten näkyä, kuin olla kaappien kätköissä piilossa.Leppoisaa pimeääkin pimeämpää tiistai-iltaa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Ihana valokuva tarjottimella...
  Tavarat löysivät tiensä perille, ihania olivat perästäpäin kuuluu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokuva on ostettu kesällä Hietsun kirppikseltä.

   Poista
 2. ♥ihanaa postia sait! Kyllä on ihana tarjotinkin asetelmassaan!

  VastaaPoista
 3. Kaunis, rauhallista energiaa sisältävä asetelma. Ihan totta, tuo rauhoittaa kun katselsee. Mihinköhän lipastoon tai oveen tuokin avain on kuulunut ja kenelle?
  Nuo korttipohjat, väritettävät on hauskoja. Tykkäisin vaikka ensi jouluksi väritellä. Voiko niitä tilata netin kautta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos kuvasta välittyy sinnekin asetelman tavoiteltu tunnelma! Leimakuvia varmaan saa tilattua joistain askarteluliikkeistä (korjatkaa jos olen väärässä) tai ostaa sitten leimasimia joilla leimaa paperille ja sitten värittelee. Tämä kuva on varmaankin itse leimattu. Mukavaa keskiviikkoa sinulle Anne!

   Poista
 4. Ihana tuo tähti vanhoista kirjan sivuista. Ja kiva ruusuke.
  Ahaa, tuohan on oiva tapa käyttää tuota - lumihiutaleko lie - kuviota kortissa. En ole itse ennättänyt vielä tuosta kuvasta korttia tehdä. Leimattuna on useampi odottamassa värittäjää....

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunis joulutyttö kortissa! Ja hieno asetelma myös, meillä ei nuo asetelmat oikein tahdo pysyä vielä paikallaan, varsinkin pienin tykkää asetella äidin asetelmat aina parempaan järjestykseen ;)

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunis joulutyttö kortissa! Ja hieno asetelma myös, meillä ei nuo asetelmat oikein tahdo pysyä vielä paikallaan, varsinkin pienin tykkää asetella äidin asetelmat aina parempaan järjestykseen ;)

  VastaaPoista