maanantai 28. syyskuuta 2015

Trash Cuisinen hengessä

Habitaren messuilla ihastuin kovasti Trash Cuisine-osastolla Jatta Palovuoren kahvipusseista tehtyihin pussukoihin. Siitä lähtikin sitten hillitty kahvipussien kerääminen. Kiitos työkavereille, sain vihdoin riittävästi materiaalia tämän kokeilun toteuttamiseen.Kahvipusseista olen aikaisemmin ommellut lasten leikkeihin kruunuja ja ritarimiekkoja. Näiden pussien tekeminen oli todella helppoa niihin verrattuna. Tähän pussiin käytin kaksi kahvipussia. Ohje pussien ompeluun löytyy täältä.
Pellavavuori yhdistettynä kiiltäväpintaiseen kahvipussiin toimii hyvin. Ensimmäinen pussi pääsikin hedelmäkoriksi. Oma mielikuvitukseni lähti jo laukkaamaan seuraaviin kokeiluihin, saas nähdä mitä vielä saan aikaan :) Mukavaa maanantaita kaikille!

19 kommenttia:

 1. Ihana pussukka! Kiitos vinkistä, tuollainen on ihan pakko tehdä :))
  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva minustakin ja niin helppotekoinen!

   Poista
 2. Miten hauska vinkki :)
  Taidanpa laittaa tämän eteenpäin äidillenikin, sillä hän innostuu varmasti. Täällä Norjassa kahvipussit eivät ikävä kyllä ole samanlaisia kuin Suomessa, joten pitäisi nyt saada suomalaista kahvia tuon idean toteuttamiseen :)

  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 3. Pidän noiden materiaalien vastakohtaisuudesta, ne todellakin sopivat hyvin yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaapista ei löytynyt mustaa pellavaa, sellaisen pussin vielä haluaisin tehdä.

   Poista
 4. Tulipa kiva kahvipussukka! Mun työkaveri on tehnyt kylppäriin ja saunaan juurikin tuolla idealla pussukoita - kiva, kun on taas yksi uusi tuunausmateriaali :)
  Säilyyköhän pusukoissa myös ihana kaffeen tuoksu?
  Kivaa maanantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompeluhuoneessani leijailee kyllä mukava kahvintuoksu :) Kiitos Ellis ihanasta kalenterista, sain sen jomperjantaina ja olen kyllä siihen kovasti hurmaantunut. Nyt vaan odotellaan vuoden vaihtumista ja sitä että päästään uutta kalenteria käyttämään.

   Poista
 5. Kivannäköinen pussukka, varsinkin noin pellavavuorellisena.

  VastaaPoista
 6. Kyllä on taas niin nätti toteutus. Kiva yhdistelmä.

  VastaaPoista
 7. Minulta jäi messut väliin, mutta idea on tosi kiva! Hienosti olet toteuttanut ja pussukasta kehkeytyi upea! Niin siisti ja tyylkäs, sopien moneen tarkoitukseen. Enpä olisi tiennyt, ellet olisi maininnut, että kahvipussista kaikki lähti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydäntä lähellä on kaikenlainen kierrätys ja sitähän nämäkin kauniit pussit osin ovat :)

   Poista
 8. ♥nuo pussit on tosi kivoja, ja taitavasti teit omasi!

  VastaaPoista
 9. Tuo on tyylikäs, sillä se ei näytä kahvipussilta ollenkaan. Juuri autotallin siivouksessa vein roskiin pari kassia noita hopean värisiä pusseja, sillä kukaan ei huolinut niitä, harmillista...

  VastaaPoista
 10. Kaunis koti omenoilla!

  VastaaPoista