Jääkaapista löytyi päivämäärältään vanheneva jauhelihapaketti sekä kesäkurpitsa... siispä päätin sitten tehdä täytettyjä kesäkurpitsoja.
Koversin pestyt kesäkurpitsan puolikkaat ja kuutioin sisuksen. Lisäksi silppusin yhden keltasipulin ja valkosipulinkynnen sekä puolikkaan paprikan. Nämä kaikki kuullotin pannulla jauhelihan ruskistuksen ja maustamisen jälkeen. Lisäsin valmiin mössön kesäkurpitsanpuolikkaille, päälle juustoraastetta ja uuniin 200 asteeseen 20 minuutiksi. Varsin helppoa!
Hyvää tuli, kannattaa kokeilla! Ihanaa huomenna onkin taas jo perjantai ja viikonlopulle on kaikkea kivaa tiedossa. Mukavaa illanjatkoa!
♥oii, niin kaunis annos, ja varmasti hyvää!
VastaaPoistaMaistuvaa oli, vaikka ohjeen keksin ihan omasta päästä :)
PoistaKuulostaa ihanalta ja helpolta, tätä pitänee myös kokeilla.
VastaaPoistaHyvää viikonlopun alkua sinnepäin, aurinkoista sellaista
Täytteeksi voi toki laittaa mitä kaapista löytyy ja nyt kun jälkikäteen katselin valmiita ohjeita osaan niistä lisättiin täytteeseen myös vähän vehnäjauhoja. Omiini en mitään jauhoja lisännyt ja hyvin pysyi homma kasassa ilman sitäkin.
PoistaHerkullisen näköinen annos! Tuota on kokeiltava.
VastaaPoistaHyvää oli ja helppotekoista!
PoistaNam nam, täytetyt kesäkurpitsat on ihan mun herkkua :)
VastaaPoistaIhmettelen, etten näitä ole aiemmin hoksannut tehdä :)
PoistaPitääkin käydä äidin kasvimaalla katsomassa, vieläkö sieltä löytyy kesäkurpitsaa :) Tänä vuonna ei ole tullut tuota herkkua tehtyä. Oikein ihanaa viikonloppua sinne!
VastaaPoistaKiitos samoin!
PoistaVoi kun näyttää niin hyvältä.
VastaaPoistaKiitos!
PoistaHelppoa ja hyvää :-)
VastaaPoistaJuurikin!
PoistaNams.
VastaaPoistaIhanaa viikonloppua sinulle.
Söisin kun joku tekisi...näyttää hyvältä!
VastaaPoistaHelppotekoisia okivat ja netistä löytyyt monia eri variaatioita.
PoistaNälkä tuli. Mukavaa viikonloppua :)
VastaaPoistaVoi kiitos samoin!
PoistaJuuri söimme, mutta tuota jaksaisin vielä maistaa... Näyttää tosi tosi herkulliselta!
VastaaPoista