lauantai 19. syyskuuta 2015

Paljon on mahtunut päivään tähän

Olen aina ollut aamuvirkku. Välillä harmittaa kun viikonloppuisinkin uni loppuu viimeistään aamulla kello kuusi. Tänään ei harmittanut ja kahdeksalta oltiin jo matkalla puolukkametsään. Eipä ollut metsässä muita marjanpoimijoita liikkeellä :)
Päivään mahtui myös sopivasti puutarhan siistimistä ja käsitöitä. Syksyiset saapassukat sain valmiiksi eilen ja tänään päättelin langanpätkät.Ruokajutuissa pääsin helpolla, sillä vain salaatti tehtiin tänään. Muut ruoat oli valmistettu jo aikaisemmin ja tarvitsivat vain lämmityksen.Kelpo lauantai etten sanoisi. Mukavaa illanjatkoa kaikille!

16 kommenttia:

 1. Hyvin olit saanut puolukkaa. Ihanat sukat.
  Mukavaa sateista Lauantai iltaa sinnepäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolukoita tuli juuri sopivasti. Enempää ei pakkaseen mahtuisikaan.

   Poista
 2. Pihapuuhia on ollut täälläkin. Olisi ollut kiva ehtiä myös puolukkametsään... Pikkuisen olen kateellinen aamuvirkkuisuudestasi:D Ihania sävyjä uusissa sukissasi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamun tihkusade vaihtui kauniiseen auringonpaisteeseen. hyvähän siinä oli puutarhaa siistiä talvea varten :) Aamuvirkku on myös illan torkku, joten kohta sänky jo kutsuu ja untenmaille!

   Poista
 3. Kauniin punaisia puolukoita :)
  Mie jaksoin sentään melkein puoli kahdeksaan nukkua Ü Ihanaa herätä aamulla aikaisin, varsinkin viikonloppuna. Useimmiten heräilen kuuden aikoihin. Ennättää niin paljon enemmän nauttia vapaapäivistä. Ja tänään olikin kaunis aurinkoinen päivä nautittavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on tottunut heräämään aikaisin tuntuu että päivä on pilalla jos nukkuisi tosi pitkään. Rauhalliset aamuhetket ovat ihania!

   Poista
 4. Voi kuinka ihanalta teidän lauantai kuulostas. Meillä on viikonloppuna kolmet synttärit, muutenhan se olisi ihan kivaa, mutta navetan takia on aina kiire takaisin kotiin. Minäkin tein huomisen ruuat valmiiksi, niin saadaan vähän lisäaikaa synttärien viettoon :-) Mukavaa viikonloppua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän päivän touhuiluja helpotti kummasti valmis ruoka, sai keskittyä muihin juttuihin!

   Poista
 5. ♥olipa kivat kuulumiset! minäkin olen aina ollut aamuvirkku. Mukavaa lauantai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamulla olen kyllä kaikista energisimmilläni. Yleensä sitä tulee tehtyä jotain hiljaisia juttuja kuten sukan neulomista, että tuo rakas aviomies saisi vielä tovin nukkua :)

   Poista
 6. Sitä saa monta asiaa aikaiseksi, kun herää aikaisin. Early bird catches the worm ;)
  Minä olisin mielelläni vähän aamuvirkumpi, tänäänkin otettiin vähän univelkoja takaisin ja herättiin vasta puoli kymmenen!
  Ihanat sukat - ja nuo marjat, niitä on mukava talvella leipoa piirakaksi tai keittää hilloksi.
  Kivaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisille sopii kukkuminen iltamyöhään ja olen varmasti tosi tylsä tyyppi kun en jaksa illalla myöhään valvoa :) Ihanaa jos olet saanut univelkoja pienemmiksi. Mukavaa sunnuntaita sinne!

   Poista
 7. Ihan huippupäivä :)

  VastaaPoista
 8. Mukavalta kuulostaa sinun lauantaisi ja kivoja kuvia olet saanut päivästä napsittua. Täällä eilinen oli koulupäivä: uusien asioiden oppimista, vanhojen mieleen palauttamista. Nyt nautiskelen rauhallisesta sunnuntaista. :-) Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 9. Kauniit kuvat metsästä:) Nuo villasukatkin ovat ihanan väriset! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 10. Paljon ehtii kun aikaisin aloittaa. Ihanat villasukat ja kaunis kattaus. Kivan näköinen on myöskin koira :)

  VastaaPoista