sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Kirpparilöytöjä ja uusi neulatyyny

Kirpputoreilta mukaan tarttuu usein vanhoja pitsejä ja  saksia. Nämäkin sakset ovat tämän kesän kirpparilöytöjä. Viikolla kirpparilta päätyi mukaan pieni alumiininen kakkuformu. Kakkuformusta tuli sitten pohja uudelle neulatyynylle.                           Neulatyynyleivos on juuri sopivan kokoinen ompelupöydälle.
Viikonloppu on mennyt vauhdilla pihatöitä tehden. Vielä sain pyykitkin ulkona kuivaksi ja illalla saadaan kellahtaa puhtaisiin lakanoihin. Leppoisaa sunnuntaita ja mukavaa alkavaa viikkoa!

14 kommenttia:

 1. Herkullinen neulatyyny. Tuommoinen pöydällä houkuttaisi koko ajan pitämään kahvitaukoa ja kentis kaivelemaan kaappien kätkköistä edes keksin. Vanhat salset on kauniita.

  VastaaPoista
 2. Söpö neulatyyny ja kivat kirpparilöydöt :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen tyyny ja sakset on ihan Annimaiset :) Täälläkin on pihalla huiskittu hommia viikonloppu. Mukavaa sunnuntain jatkoa ja tulevaa uutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännä, mitkä tavarat kenenkin silmään kirpparilla osuvat. Minulla löydöt usein näitä vanhoja ruosteisia juttuja.

   Poista
 4. ♥oi, ihan syötävän söpö neulatyyny!

  VastaaPoista
 5. Ihana neulatyyny ja nuo pitsit , kauniita ovat.

  VastaaPoista
 6. Herkullisen näköinen... eikä yhtään kaloria!
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Söpö neulatyyny ja ihanat kuluneet vanhat sakset!

  VastaaPoista
 8. Voi että mikä söpöläinen!

  VastaaPoista
 9. Voi että kuinka ihana, tuollaisen minäkin haluan! Onpas mulla nyt ollut kiirettä, kun tämäkin postaus oli jäänyt näkemättä, olet kyllä niin aikaansaava ja nopea!

  VastaaPoista