sunnuntai 16. elokuuta 2015

Lisää kirpparilöytöjä

Tänään ollaan vietetty leppoisaa lepopäivää ja tuoksuttu melko lailla valkosipulille, eilisten valkosipuliherkkujen jälkeen :) Pienen pyrähdyksen tein paikalliselle kirpparille ennen ruoanlaittohommia ja eipä ollut turha reissu tällä kertaa! Vielä olen niin fiiliksissä eilisestä, että silmiini osunutta keraamista valkosipulia ei voinut jättää kirpparille. Suloiseen sipuliin voisi laittaa sisälle vaikkapa valkosipulijauhetta, mutta meillä se taitaa jäädä tyhjänä koristamaan hyllyä ruokapöydän päädyssä.



Juuri sopivan kokoinen sienikori lähti matkaan kolmella eurolla sekä retroliina kahdella. Pieniä pitsiliinoja puolestaan ei koskaan voi omistaa liikaa. Liinat pesin hyväntuoksuisiksi villaohjelmalla.


Muutama maalausprojekti odottaisi tekijäänsä töidenpariin. Tänään taidan kuitenkin lekotella auringossa tekemättä mitään sen kummempaa! Iloista viikonalkua kaikille!

16 kommenttia:

  1. Jaksoit sitten kirpparilla käydä vaikka hellettä piisaa! Ihanat löydöt.
    Hyvää viikon alkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ei tänään ole varsinaista hellettä ollut. Aamulla jaksoi hyvin tehdä kuuden kilometrin lenkinkin :)

      Poista
  2. Suloinen valkosipuli Ü Siistin sienikorin olet halvalla saanut. Mekin käytiin tänään kierrätyskeskuksessa ja jotain tarttui mukaan - jopa miehellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkosipuli oli niin söpö ja se tuokin nyt aina mieleen tämän ihanan viikonlopun :)

      Poista
  3. Voi niin kivat löydöt oot tehnyt! Mun edellisestä kirpparikierroksesta onkin jo tovi aikaa... pitääpäs suunnistaa kierrokselle heti, kun ehtii. Ihana kesä nyt, ilta-aurinkoon minäkin suunnistan tästä mustikan perkauksen lomasta :D
    Lämmintä sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näitä löytöjä onkin taas alkanut kertyä :) Kohta täytyy kyllä jostain jo luopuakin.

      Poista
  4. Tänään kun oltiin ulkona syömässä niin kantautui ihan tosi ihana ja vahva valkosipulin tuoksu nenään. Valkosipuli tuoksuu vain niiin hyvältä ruuassa, vaikkakaan hengityksessä myöhemmin ei niinkään mukavalta :D :) Mukavaa alkavaa viikkoa Anni sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsehän en sitä niinkään haista, mutta kyllähän nuo valkosipulihönkäykset voivat jonkun mielestä olla kamalia :) No, tänään ollaan syöty kasvimaalta reilusti tuoretta persiljaa ettei työkavereiden tarvitse huomenna hajuista kärsiä :)

      Poista
  5. Ompa sulonen tuo valkosipuli ja koreja ei ole koskaan liikaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kori on näppärän kokoinen mukana kannettava.

      Poista
  6. Koko viikoksi on kyllä nyt luvattu niin hienoa säätä, että voi olla, ettei taidakaan paljon käsitöitä malttaa tehdä. Hauska tuo sipulipurkki, pitsiliina on myös tosi kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitsiliina päätyy aikanaan jonkun laukun koristeeksi.

      Poista
  7. Nmmm...kaikki valkosipuliruuat...:) Ihana tuo keraaminen sipuli!

    VastaaPoista
  8. Ihania löytöjä! Tuo valkosipispurnukka on todella sievä!

    VastaaPoista