perjantai 10. heinäkuuta 2015

Sadepäivän ompeluhommia

Kun ulkona näytti heti herättyä harmaalta ja pian alkoikin sataa roimasti vettä, päätin kaivaa kangaspussista kankaat esille ja ryhtyä ompeluhommiin. Tiiviin työskentelyn tuloksena syntyikin muutamia pussukoita tilkuista ja pieniä avaimenperiä.



Tilkkupusseihin ompelin väliin kevytvanua, koska liimatukikankaat jäivät kotiin. Toisaalta näihin kyllä paremmin sopiikin tuo vanu. Tulee päällitikkaukset kauniimmin esille.





Avaimenperiin applikoin tällä kertaa ketun, kärpässienen ja ikkunan, joka kylläkin tuli hiukan vinoon valmiissa lopputuloksessa :)


Nyt sade on ainakin hetkellisesti tauonnut ja pääsen koiran kanssa reippaalle lenkille. Iloista perjantaita!

23 kommenttia:

  1. ♥no oihan ihanuus, mitä olet jälleen tehnyt!

    VastaaPoista
  2. ihania pussukoita ja nuo avaimenperät ovat mukava tuliainen jollekkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, avaimenperille kyllä löytyy käyttöä!

      Poista
  3. Hurmaavia pussukoita :)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Onko sinulla mökilläkin mukana ompelukone? Hauskat pussukat :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälle pidemmälle reissulle pakkasin koneen ja tykötarpeita mukaan eikä kyllä ole kaduttanut. Ilmat eivät ole täällä meitä pahemmin suosineet ja on ollut ihan kiva välillä myös toteuttaa omia visioita ompelemalla, kun ukkeli painaa sata lasissa omilla työmaillaan :)

      Poista
  5. Hienot pussukat ja hauskat avaimenperät. Pussukoiden kangasvalinnat ovat kyllä niin yhteensopivia, ettei paremmin olisi voinut valita. Paljon kaikkea kivaa ja kaunista oletkin taas tämään minun saariloman aikana ehtinyt tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusista kankaista oli heti ihan pakko päästä jotain tekemään ja onneksi kotoa tuomani tilkut sointuivat myös uusiin kankaisiin.

      Poista
  6. En vielä ehtinyt kommentoimaan tuota maalauspostaustasi, kun täällä jo uutta puuhaillaan:) Ihan mahtava muutos tuolla hyllyköllä ja kiva verho. Näyttää mukavalle, että yksi hyllyistä jäi näkyviin ja vain osa piiloon. Hyvä idea<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hylllytuunaus onnistui kyllä nappiin. Tänäänkin olen ihaillut sitä pitkin päivää :)

      Poista
  7. Kyllä ovatkin mukavan näköisiä.

    VastaaPoista
  8. Mullakin oli jo monta postausta jonossa, aivan ihania on nämä sadepäivän ompelut! Nuo aplikointijutut on niin hurmaavia <3 Löytämäsi kankaat jotnkin sopivat hyvin noihin sinun töihisi ja aiheisiisi. Mä aina ajattelen niin, että jos jokin juttu menee vähän vinoon omissa töissä, se on vain se taiteilijan kädenjälki, joka näkyy. :D
    Muutama postaus sitten talopatalaput samoin aivan upeita!
    Täälläkin on maalipensseli heilunut, jotenkin niin kiirustakin muka ollut, vaikka ihan kotinurkissa...
    Ihanaa loman jatkoa Anni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iloisella mielellä näitä tuli tehtyä vaikka ulkona viskoi vettä. Onhan setoki niin että käsityössä pienet kauneusvirheet on sallittuja, sen vuoksi en ruvennut ikkunajuttua purkamaankaan vaikka vinossa onkin :) kiva nähdä mitä puuhia siellä on tehty? Vähän jo vilautitkin niitä Instassa !

      Poista
  9. Voi Anni, miten noin kauniita voi edes olla. Niin ja sitten sää : voi kumpa, kumpa huomenna ei heti herättyä sataisi. Kumpa ei sataisi ollenkaan.

    VastaaPoista
  10. Herranjestas sentään, nuo kettupussukat on niin sieviä ♥

    VastaaPoista
  11. Huippu kivoja! Avaimenperät on niin söpöjä.

    VastaaPoista
  12. Suloisia pussukoita:) Nuo avaimenperät ovat supersuloisia! Näyttää niin mukavalta värikkäät aplikoinnit farkkukankaan kyljessä!

    VastaaPoista