keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Ovikyltti ompeluhuoneeseen

Tutkailin iltana muutamana Pinteretistä upeita applikaatiomalleja. Silmiini osui useampikin ompelukone applikaatio ja siitä se ajatus sitten lähti.


Omaan ompeluhuoneeni oveen tämä pikkutaulu sopii hyvin ja kun kuva rupeaa kyllästyttämään on kangas helppo vaihtaa uuteen tässä kehyksessä.

 
 


Niin se viikko kääntyy jo kovaa vauhtia kohti viikonloppua. Tänään täällä etelässäkin satoi aika rankasti lunta ja maa oli hetkellisesti valkoinen. Onneksi tuulinen päivä vei lumet ja toivon mukaan ilmatkin tästä lämpenevät. Mukavaa illanjatkoa!

13 kommenttia:

 1. Voi ompa ihana Poppy Treffi tyyppinen ovikyltti!! Ja hyvää matkaa Lontooseen!!! Keväinen Lontoo on kauneimmillaan :-))

  VastaaPoista
 2. Voi ompa ihana Poppy Treffi tyyppinen ovikyltti!! Ja hyvää matkaa Lontooseen!!! Keväinen Lontoo on kauneimmillaan :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poppyn kirjat ovat olleet suuri innoituksen aihe tähän harrastukseen. Toivotaan että Lontoon reissulleni sattuu yhtä kauniit ilmat kuin sinulle.

   Poista
 3. Tämä on ihan paras ovikyltti ihanalle Ompelijattarelle! Meillä myös on lumet sulaneet tältä päivältä ja hyvää vauhtia ollaan pian jo huhtikuussa!:)) Mutta nautitaan nyt näistä maaliskuun loppupäivistä, sillä tuntuu, että aika menee viiuuhaan tahtiin:))
  Hyvää illanjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkka! Aika tosiaankin sujahtaa hirmuisella vauhdilla joten nautitaan hetkestä!

   Poista
 4. Ihana ovikyltti :)
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno! Tuo taitaisi olla järkevin käyttö minunkin kehykselle. Kauniit vanhat lankarullat ja napit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompelukehykseni oli lojunut toimettomana jo useamman vuoden toimii hyvin tässä ovikyltin virassa :)

   Poista
 6. Minäkin tykkäisin tuollaisesta kyltistä - hieno!

  VastaaPoista