sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Makeaa mahan täydeltä

Aamulla blogeja selaillessa törmäsin herkulliseen muffinireseptiin täällä. Tänään jälkikasvu saapuu perinteiselle sunnuntailounaalle kotiin ja päätin yllättää heidät näillä makeilla herkkupaloilla.Viimeaikaisilla vierailuilla nuoret ovat kaiholla muistelleet herkkuja, joita leivottiin silloin kun he vielä kotona asuivat. Meillä kuulemma oli aina jotain leivonnaista tarjolla myös heidän ystävilleen. Nykyisin leivon herkkuja harvakseltaan, koska eihän täällä arkena niitä söisi kukaan muu kuin minä. No, nyt saavat kaikki makeaa mahan täydeltä ja jos jotain jää yli saavat viedä mukanaan omiin koteihinsa, sen verran kaloripitoista herkkua on tarjolla :) Ja kyllä täällä tarjotaan tänään ihan kunnon ruokaakin, sillä uunissa kypsyy parhaillaan merimiespihvit.Alkuperäistä reseptiä muutin sen verran että korvasin osan maidosta vahvalla kahvilla ja kuorrutteen muffinien päälle tein kaakaojauheesta, tomusokerista, sulatetusta margariinista ja lirauksesta vahvaa kahvia.                                       Ihanaa sunnuntaita kaikille täällä piipahtaville!

16 kommenttia:

 1. Oooh, ihania! Munkin on nyt PAKKO leipoo jotain suklaista ;DD

  Ihanaa sunnuntaita teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama tunne tuli itselleni kun blogissa herkkumuffinien kuvia katselin. Koko alkuvuosi on enemmän tai vähemmän mennyt ilman kaikenlaisia herkkuja.

   Poista
 2. Herkkua odotettavissa. Omat leipomukset on supistuneet minimiin, kun lapset muuttivat omilleen ja asun yksin. Vielä tuli keliakia kaveriksi, niin se oli siinä. Juustokakkua teen, kun joku on tulossa jakamaan sen kanssani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Ei sitä viitsi itselleen pelkästään leipoa.

   Poista
 3. Nam ihania varmasti. Teillä on myös tosi kiva tapata sunnuntai lounastaminen. Itsellä asuu vanhemmat niin kaukana ettei tuollainen onnistu, mutta olisi kyllä niin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen onnellinen että lapset ainakin vielä toistaiseksi asuvat melko lähellä ja viikonloppuina kokoonnutaan saman pöydän ääreen vaihtamaan kuulumisia ja syömään.

   Poista
 4. Kylläpä näyttää hyviltä, täytyy kokeilla .

  VastaaPoista
 5. Näyttää tosi hyvältä! Hienot kuvat myös :)
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat myös todella hyviä. Melkein kaikki syötiin ja kotiin nuoret saivat vielä muutamat muffinit.

   Poista
 6. Herkun näköistä! Täytyykin käydä ohje katsomassa. Onneksi myös täällä tyttö innostui leipomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat kyllä niin hyviä, että,varmasti teen toisttekin.

   Poista
 7. Olen suklaalle "vähän" perso - ei pitäis katsella näin herkkuja kuvia tähän aikaan :D Tuo teidän sunnuntailounastapanne on ihana - olisipa kiva jos asuisi sukua lähempänä. Nauttikaa :) Ja puhtia uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse aina välillä suren sitä että omat vanhemmat ja sukulaiset asuvat niin kaukana. Onneksi tuo oma jälkikasvu on vielä tässä lähellä, että viikonloppuisin voin heitä helliä :) Mukavaa viikonalkua myös sinulle!

   Poista
 8. Nuo kyllä näyttää niin syntisen hyviltä!

  VastaaPoista