perjantai 6. maaliskuuta 2015

Perjantaita !

Viikko kääntyy lopuilleen ja minilomani Vaasassa vanhempieni luona on myös päättynyt. Tapaan järjestää yllätysvisiittejä vanhempieni päivää piristämään. Tällä kertaa matkalle lähdettiin junalla Viivin kanssa kaksin.Viikko on vierähtänyt mukavissa merkeissä lenkkeillen, herkutellen ja tietysti kirppareita kierrellen.
 
 Pienimuotoisia ostoksiakin tuli tehtyä, mitään suurempaa kun ei viitsi junassa mukanaan kantaa. Arvatenkin kaikki ostokseni liittyvät käsitöihin :)


Viikonloppuna varmasti taas jo ompelukone surraa täällä kotona. Mukavaa viikonloppua kaikille!

11 kommenttia:

 1. Sinulla on ollut kiva loma vanhempien luona. Herkullisen näköinen, minun mieleinen ruoka-annos lautasella.
  Kirppislöydöt hauskoja, kuin olisit käynyt minun 70-luvun virkkuuliinavarastollani. Mielenkiinnolla seuraan mitä niistä keksit. Hyvät viikonloput!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma kotipuolessa sujuu aina niin leppoisasti. Pitsiliinavarastoni täydentyivät tällä reissulla kyllä kiitettävästi :) Nyt riittää kasseihin taas koristeita.

   Poista
 2. Kiva nähdä mitä aiot ommella :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaisia ideoita päässä jo muhiikin :)

   Poista
 3. "Ostossaalis" näyttää kiinnostavalta, etenkin tuo vaaleansini-valkoinen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikalliselta SPR:n kirpputorilta löytyi paljon pitsiliinoja pilkkahintaan.

   Poista
 4. Viivi näyttää viihtyvän junassakin :) ( - ihania olivat nuo kaverivierailukuvatkin :D ) itse ihan kauhulla mietin, että jos meidän koiralainen joutuu junamatkustajaksi niiiiin MITÄ siitä seuraa... kohtuullisen ärhäkkä tyttö...
  Lunta ei paljon näytä enää Vaasassakaan olevan - Hesan reissun jälkeen lumimäärä meillä tuntuu IHAN liian paljolle. Kevään haluaisin ja heti.
  Mukavia löytöjä teit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viivin kanssa matkustelu on kyllä helppoa. Nyt kun koiravanhus on jo hiukan kuuro ja heikkonäköinen niin ei häiriinny edes kanssamatkustajista.

   Poista
 5. ♥oi ihana loma sinulla Viivin kanssa! Mukavaa viikonloppua!♥

  VastaaPoista
 6. Mukavaa viikonloppua siullekkin.

  VastaaPoista
 7. Ihan tosi ihana ajatus tehdä yllätysvisiitti vanhempien luo jos ja kun he asuvat vieläpä kauempana. Pitäs ihan tehdä itsekin. Mukavaa viikonloppua Anni :)

  VastaaPoista