lauantai 7. helmikuuta 2015

Lauantain kuulumisia

Kun mieheni suuntasi aamutuimaan Venemessuille, päätin minäkin jalkautua kohti kaupunkia. Vaikka asumme lyhyen matkan päässä Helsingistä, tulee keskikaupungilla suht harvoin poikettua.
Tein treffit tyttäreni kanssa keskustaan ja heti tapaamisen aluksi kävimmekin herkuttelemassa lämpimillä kaakaoilla.
Vielä hetken kahviloiden ulkoterassit ammottavat tyhjyyttään. Vaan ei mene kauaakaan kun kevätaurinko lämmittää ja terassit ovat täynnä kahvittelijoita. Kesäisessä Helsingissä onkin aistittavana mannermaista tunnelmaa.  Mikä sen mukavampaa ajanvietettä kuin istuskella ihmisvilinässä ja siemailla kuppi hyvää juomaa.


Kotiin on kuitenkin kiva palata kaupunkikierroksen jälkeen. Iltapäivän ohjelmassa onkin ollut tutustumista uuteen kameraan, jonka kaupungilta ostin. Olen erittäin surkea opiskelemaan kojeiden ohjekirjoja, mutta nyt päätin paneutua kameran ohjekirjaan hiukan syvällisemmin. Saas nähdä koska pääsette tutustumaan uudella kameralla otettuihin räpsyihin. Sain tänään myös valmiiksi keskeneräiset kevätsukkani :) Näissä sukissa varret on neulottu Regialla ja terät Nallella. Nykyisin on niin muotia virkata kukkia sukanvarteen. Pitihän minunkin kokeilla!

                                           Mukavaa viikonlopunjatkoa kaikille teille!

6 kommenttia:

 1. Ihanat kevät sukat! Ja onnea uuden kameran omistajalle! Itse olen myös tositosi huono lukemaan ohjeita. Ei jaksaisi. Pari vuotta sitten käymäni vapaaopiston kamerankäyttökurssi oli ihan hyvä, käytiin koko ohjekirja yhdessä läpi. Tosiiiin tunnustan palanneeni jälleen melko automaattiasetuksiin..so easy ;)
  Täällä odotellaan hiihtolomaa - silloin meillä on edessä tyttöjen Hesan reissu! Leppoisaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenkä sitä meneekin aina siitä mistä aita on matalin? Olen myös harkinnut jollekin kuvauskurssille menoa. Olisi niin kiva kun oppisi kunnolla kuvaamaan.

   Poista
 2. Onnea uudesta kamerasta :) Täällä on toinen huono ohjekirjojen selaaja. Ihanat kevät sukat ja samaa mieltä terasseilla istumisesta : välillä on mukava vai olla ja ihmetellä ihmisvilinää. Mistä kukakin tulee tai minne on matkalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsinki on kesäkaupunkina mukava. Talvellä siellä tulee poikettua vain pikareissuilla. Kesä tule pian :)

   Poista
 3. ♥Helsinki on ihana kaupunki, ihana on postauksesikin!Kaunis tytär ja suloiset sukat! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka! Tytär on ihan parasta seuraa "kaupunkihumputteluun" :) Tänään täytyy pitää piposta kiinni kun ulkoilee, tuuli kun on aikamoinen!

   Poista