tiistai 13. tammikuuta 2015

Siro retronojatuoli

Onko teillä kodissa huone jonne kerääntyy sekalaisia huonekaluja? No, meillä sellainen on yläkerrassa. Kuopuksenkin muutettua syksyllä pois kotoa jäi hänen huoneensa vain toviksi tyhjilleen. Aika nopeasti huone täyttyi sängystä, työpöydästä ja muusta ylijäämäkamasta. Huone onkin meillä tällä hetkellä yhdistettynä työ- ja vierashuoneena.  Vanhempani luopuivat tilanpuutteen vuoksi ihanasta retrotuolista. Tämä siro nojatuoli hakee paikkaansa ja on nyt ainakin toistaiseksi täällä yläkerran kammarissa.


Tulin muotoilu takaa mukavan istuma-asennon. Tässä huoneessa meillä on myös televisio, joten mikä sen mukavampaa kuin istuskella tässä telkkua tuijottelemassa.


Saa nähdä löytääkö tuoli myöhemmin paikkansa jostain muusta huoneesta, nyt mennään kuitenkin näin. Iloa tiistaipäivään kaikille. Täällä etelässä ainakin on täydellinen ulkoilusää :)

13 kommenttia:

 1. No todellakin on, meillä se huone on ns. kirjasto/työhuone ;) Kaunis tuo tuoli!
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis tuoli ja varmasti hyvä istua, ninkuin monet muutkin vanhat tuolit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on hyvä istua ja itseäni viehättää juuri tuolin sirous.

   Poista
 3. ♥oi,mikä kaunotar! Ihana tuoli!

  VastaaPoista
 4. Ompas tutunnäköinen tuoli, sopii teille hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Väriä tuoli varmasti jossain vaiheessa vaihtaa.

   Poista
 5. Meillä myös ns.ylimääräinen huone, oli aikanaan poikien huone, sitten sen jälkeen meillä kirjasto/tv huoneena. Nyt vastaremontoitu vierashuone kakkostelkkarilla, läppärillä ja lelukaapilla.
  Tuolisi on muuten kivan mallinen. Siitä on varmasti hyvä istua ja vanhemmankin ihmisen nousta ylös (nimittäin niitäkin tarvitaan) ja kevyt siirrellä siivottaessa.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolin malli on kaunis, ainut mikä tässä on hiukan huonoa on se että tuolin istumakorkeus on aika matala. Vanhemmille ihmisille tuolista on hankala nousta ylös. Ehkä juuri sikisi vanhempani tästä luopuivatkin.

   Poista