lauantai 3. tammikuuta 2015

Lämmintä jalkaan

Joulunviettoon tulleella lapsellani oli jalassaan pieneksi jääneet villasukat! Kyllä siinä yksi äiti-ihminen tunsi piston sydänalassaan. No, Joululahjaksi en ennättänyt uusia sukkia enää neulomaan. Joulunpyhinä valmistui pikavauhtia pojalle kuitenkin uudet sukat ja nyt pysyvä varpaatkin taas lämpöisinä.
Nämä sukat tehty  Broken seed-mallilla. Ohjeita löytyy useammastakin paikasta. Yksi ohje täältä.


Tein samantien toisetkin sukat. Näitä oli niin kiva neuloa ja samalla sain taas lankavarastoani pienemmäksi.  On makuasia tekeekö varresta suoran, vai lisääkö joustinneulosta ennen kantapäätä. Sukista tulee mielestäni kyllä jalkaan paremmin istuvat tuolla joustinneulelisällä.


Ja kun vanhoja lankoja tuli nyt mukavasti käytettyä pois, täytyi heti ostaa tilalle uusia ihanuuksia.Mukavaa tuulista lauantaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ehtyvä lankavarasto on satua ... aina löytyy uusia lankoja, joita pitää ostaa vaikka ei juuri sillä hetkellä tiedäkään vielä mitä niistä tekee :-)

  Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, niinhän se on! Lankoja on kuitenkin hyvä aina pitää varastossa, kun eihän sitä koskaan tiedä millainen inspiraatio iskee. Voi, jos ei näitä lankoja olisi ollut niin eipä olisi poikakaan saanut uusia sukkia näin nopeaan :)

   Poista
 2. Hienot sukat! Resori ennen kantapäätä on kyllä hyvä idea, kun kantapäät tahtoo aina valua :)
  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Resori lisää kyllä sukan istuvuutta huimasti.

   Poista
 3. ♥aivan ihania sukkia! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Ihania sukkia ja lankoja.

  VastaaPoista