maanantai 8. joulukuuta 2014

Pieniä sisustusjuttuja makuuhuoneeseen

Minulla on lähes pakkomielteenä ommella koristuksia verhoihin. Milloin meillä verhojen seurana roikkuu viirinauhoja, milloin sydämiä. No, nyt makuuhuoneeseen ompelin tähtinauhan. Makuuhuoneessa on yksinkertainen valelaskoskappa valkoisesta pellavakankaasta. Tähtinauha sopii mielestäni mainiosti sitä koristamaan.
Kuvia on vaan todella hankala saada tästä pienestä huoneesta. Ensi kesälle jäi ikkunapokien maalaus. Inhoan todella näitä tummia ikkunanpokia.Lisäksi askartelin huoneen seinälle yhden uuden taulun. Kesällähän ostin Hietsun kirppikseltä vanhoja postikortteja ja nyt yksi niistä pääsi tähän melko romanttiseen tauluun.
Kyllä on ollut tänään taas niin pimeä päivä, että sitä on kiva piristää itseään tällaisilla pienillä sisustusjutuilla. Pahoittelenkin huonoa kuvanlaatua!  Ja kynttilä paloi yöpöydällä juurikin vain sen hetken kun kuvia räpsin :) Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille täällä piipahtaville!

11 kommenttia:

 1. Kauniit nuo tähtinauhat, sopivat tuohon verhoon täydellisesti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva pieni piristys verhoihin ja ilmainenkin :)

   Poista
 2. Tähtiköynnös sopii hyvin verhon somisteeksi ja taulu on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Varsin romanttisia juttuja, mutta eikö makuuhuoneessa saakin olla :)

   Poista
 3. Hyvä ja hieno idea tähtinauha ja sopii hyvin vaaleankapan sekä ikkunapokien sävyjen kanssa yksiin. Samoin taulu on kaunis kuvan kanssa ja avainkin siinä on oikein passeli, mainiot ideat, hyvä Sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha postikortti kauniilla kaunokirjoituksella kirjoitettu oli pakko ostaa ja heti oli mielessä tehdä siitä kortti. Näin kauan kuitenkin kesti ennekuin sain sen aikaiseksi :)

   Poista
 4. Upea tähtinauha, rauhallisissa väreissä, tykkään siitä ja taulustakin.

  VastaaPoista
 5. Aivan lumoava tähtinauha :-) Kauniisti piristää verhoja.

  VastaaPoista
 6. Tuo tähtinauha on kyllä ihana, samoin taulu. Olet todella taitava ja kekseliäs!!

  VastaaPoista
 7. ♥Ihania olet jälleen tehnyt! Niin kaunis ja harmoninen sisustus! Mukavaa iltaa Annille!

  VastaaPoista
 8. Mulla on vähän samanlainen pakkomielle, erityisesti näin joulun aikaan :) Tähtinauha on kauniin rauhallinen ja tyylikäs!

  VastaaPoista