sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Lauantai kuvina

Lauantain vastaisena yönä täällä etelässä satoi reilusti lunta! Niinpä aamulla näytti takapihallamme näin kauniilta.Liikenteessä ei sitten ollutkaan niin kivaa, johtuen tuosta märästä sohjosta. Liikkumiset rajoitinkin minimiin, eli ruokakauppaan ja lähikirppariin. Ruokakaupasta mukaan nappasin kauniin, vähän erikoisemmanvärisen joulutähden.Kirpparipyörähdykseltä mukaan tarttui pussillinen puusotilaita. Näille varmasti löytyy käyttöä näin Jouluna. Loppupäivä menikin sitten kotona lököillen ja leffoja katsellen.Koira pitäisi ehdottomasti pestä ja trimmata ennen Joulua. Viivihän ei mitenkään rakasta näitä "huoltotoimia" :) Ensi viikoksi on luvattu taas rapakelejä ja niillähän koira ei kauaa puhtaana pysy.Tänään suuntaan kohti Lohjaa. Siellä on nyt viikonloppuna Joulumarkkinat. Mukavaa päivää kaikille!

12 kommenttia:

 1. ihan eri fiilis kun maa on valkoisenaan. Ihana tonttu teillä !

  VastaaPoista
 2. Mukavaa reissua Lohjalle, on meikäläisen kotikaupunki, vaikka nyt täällä reunamilla, maalla asutaankin :) Meillä pitäs kanssa lyhentää koiran karvoja, eilen märkä lumi pakkautui sen sääriin lumipalloiksi, mutta se ei myöskään tykkää turkin hoito toimista :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivat markkinat olivat. Paljon ihania tuotteita. Ehkä laitan muutaman kuvan reissusta huomenna tänne blogiin!

   Poista
 3. ♥kauniita puutarhakuvia ja apuaaaa..miten suloinen Viivi :) :)♥

  VastaaPoista
 4. Onpas tosiaan hauskoja puusotilaita ja ihana pieni hauveli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirulainen täytti viimeviikolla jo 13 vuotta. Monet mukavat Joulut on sen seurassa vietetty :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Tonttulakki sai kyllä kuvienoton jälkeen kyllä aikamoista kyytiä :)

   Poista
 6. Ihania kuvia ja nuo puusotilaat mahtava löytö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken mietin että ostanko koko pussia. Kyllä olisi jälkeenpäin harmittanut jos puusotilaat olisin kirpparille jättänyt.

   Poista