keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Alennusmyynneillä kangaskaupassa

Välipäivien alennusmyynnit olen sivuuttanut yhtä poikkeusta lukuun ottamatta täysin. Vaasasta kotiin ajellessa oli pysähdyttävä Laihialla käsityöliike Ahkera Liisassa, siellä kun oli alennettu kaikki kankaat -50% !Tällaiset ihanuudet mukaan lähti. Olisin voinut ostaa enemmänkin, mutta kun mies ja koira odottelivat autossa oli ostokset tehtävä pikavauhtia. Ihanat pellavakankaat pääsivät ensimmäisenä ommeltaviksi. Tänään valmistuikin vihreästä pehmoiseksi käsitellystä pellavasta liivihame. Kaavan muokkasin mekon kaavasta, jonka ompelin Tapaninpäivänä.Nämä liivihameet ovat armollisia vatsamakkaroille, kai sen vuoksi suosikkivaatteitani :) Eilen vielä jäälyhdyt olivat kauniin lumikuorrutteen peittämiä, vaan tänään ei lyhdyistä ole paljon mitään jäljellä vesisateen vuoksi. Mukavaa vuoden vaihtumista kaikille ja onnekasta Uutta Vuotta 2015!


10 kommenttia:

 1. Kivoja kankaita ja pirteä keväinen mekko :)
  Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2015!

  VastaaPoista
 2. Sinulle käykin tosi kauniisti vihreä. Ihana kun kädenkäänteessä hurautat uuden mekon. Tylsä kyllä tuo tihku, ei ole pakkasesta tietoa täälläkään. Hyvää vuodenvaihetta ja onnea uudelle vuodelle 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä on kuulunut aina lempiväreihini. Kivaa vaihtelua tuo tämä mekko muuten niin vaaleisiin vaatteisiini. Ilolla kohti vuotta 2015!

   Poista
 3. Ihailtavaa miten osaat tehdä vaatteita itsellesi!
  Iloista iltaa ja hyvää ensi vuotta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi Vuosi vaihtuu naapureiden seurassa hyvästä ruoasta nauttien. Koirapolinen pelkää raketteja ja sille ilta on aika kärsimystä.

   Poista
 4. Niin ihana asu ihanalla Annilla!♥Hyvää Uutta Vuotta♥

  VastaaPoista
 5. Kivannäköisiä kangaslöytöjä olet tehnyt ja tosi rento ja nätti mekko tuli pirtsakasta vihreästä! Oikein hyvää vuotta 2015!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt jo tuntuu että tämä mekko on yksi uusista suosikkivaatteistani :)

   Poista