perjantai 28. marraskuuta 2014

Kohti Joulukuuta!

Pikkuhiljaa ehkä meillekin alkaa se Joulu hiipimään. Ostin nimittäin paikallisesta halpakaupasta honkkelin huonekuusen. Mieluisten olisin kyllä kotiin kantanut aidon pikkukuusen metsästä, vaan metsää kun en omista en voi kuustakaan noin vaan sieltä hakea. Tämäkin taitaa olla jonkin sortin jalostettu sypressi.Kasvi tuo kuitenkin kivasti vehreyttä ja sopivaa joulutunnelmaa meille. Kovin paljon en aikonut kotia jouluksi koristella, muutamia valoja nurkkiin lisäilen.
Huomenna suunta kohti paikallisia joulumyyjäisiä. Toivottavasti kauppa käy! Sunnuntaina olisikin sitten askarteluhuoneeni perusteellinen joulusiivous. Mukavaa perjantaita kaikille!

10 kommenttia:

 1. Nätti, itsekin olen huonekuusta kaupassa "hiplaillut".... vaan meillä varmaan menisi "parempiin suihin" ennätysvauhdilla :) ei kai kuitenkaan myrkyllinen ole?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun ryhdyin tuota kuusen mukana tullutta lappua tutkimaan niin kyllä siinä merkintä on että ei voi syödä. Meillä ei onneksi ole enää pieniä lapsia , eikä koirakaan ole tuosta honkkelista kiinnostunut :)

   Poista
 2. Mukavaa pikkujoulua! Onnea myyjäisiin :)

  VastaaPoista
 3. Kivasti tuo vihreyttä myös sisälle.
  Tsemppiä myyjäisiin!

  VastaaPoista
 4. ♥söpliini kuusi ja kaunis asetelma! Oikein hyviä myyjäisiä!

  VastaaPoista
 5. Ompa kaunis kuusi, se antaa jouluista tunnelmaa.
  Toivotaan että myyjäisissä kauppa käy.

  VastaaPoista
 6. Persoonallinen huonekuusi! Vilskettä kaupankäyntiin :)

  VastaaPoista
 7. Minäkin olen haaveillut pikkuisesta kuusesta ruukkuun, olen kävelylenkillä nähnyt yhdessä tienojassa pari pikkuista kuusen tainta, sieltä ojasta varmaan uskaltaisi ottaakin :) Meillä on tässä kyllä vähän omaa maatakin, mutta kiersin tontin eikä yhtään pikkuis´ta kuusen tainta ollut omalla maalla :( Kaunis on kuusesi!

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanista kommenteistanne. Täällä kassit pakattuna eteisessä huomista varten :)

  VastaaPoista
 9. Jännän näköinen kasvi.

  VastaaPoista