sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Isänpäivän viettoa

Meillä nyt ei sen kummemmin juhlittu isänpäivää vaikka isä tärkeä ja rakas meille kaikille onkin! Lapset kuitenkin saapuivat kumppaneineen lounastamaan kanssamme. Toiveeksi olivat esittäneet uuniperunoita ja niitähän sitten tehtiin.
Meillä vakiotäyte uuniperunoille valmistuu kermaviilistä, palvikinkkurouheesta, kuutioidusta paprikasta ja runsaasta persiljasilpusta. Tähän soosiin rouhitaan myös mukaan reilusti mustapippuria. Tällä kertaa tein toisen täytteen raejuustosta, majoneesista, suolakurkkukuutioista, kuullotetusta sipulista ja pekonista. Myös tähän täytteeseen lisäsin lopuksi reilusti persiljaa. 
 
Hyvin näyttivät maistuvan kaikille. Kovin pitkään eivät nuoret meillä joutaneet istua kun yhdellä oli koripallopeli ja toisellakin vielä omia menoja, kiva kuitenkin kun kävivät.
Mukavaa viikonalkua kaikille täällä piipahtaville!

9 kommenttia:

 1. Näyttää herkulliselta :) Mukavaa uuden viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuniperunat ovat niin helppoa tarjottavaa ja varsin täyttäviä.

   Poista
 2. Kylläpäs näyttääkin hyvältä. Meillä syötiin ihan vain perunamuusia kera karjalanpaistin, on nimittäin yksi niistä ruuista joka kelpaa kaikille :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nam, pitkään kypsytetty Karjalanpaisti on niin hyvää.

   Poista
 3. Nam! Todella herkullisen näköinen ateria.

  VastaaPoista
 4. Me ei varmaan olla koskaan tehty uuniperunoita itse. Perunat aina jossain muussa muodossa. Näyttää tosi herkulliselle!

  VastaaPoista
 5. ♥aivan ihana pöytä antimineen! Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 6. Kiva yhteinen ruokailu maukkaan näköisillä antimilla :)

  VastaaPoista