torstai 17. heinäkuuta 2014

Matkalla täällä jossain

Yleensä kun maalle mennään tai sieltä tullaan ajetaan suoraan pahemmin pysähtelemättä. Nyt kuitenkin paluumatkalla teimme mutkan matkalla kohti sisareni kesämökkiä.  Kuopiossa on ihanan vilkas tori. Torilta mukaan lähtikin Kalakukko tuliaisikis sisarelle.Pienen kävelymatkan päässä torilta on tunnelmallinen torikuja Pikku Pietari. Kujalla on vanhoissa aittarakennuksissa useampikin käsityöläismyymälä. Niissä oli kiva kierrellä ja tehdä pieniä ostoksia.

Kuopiosta ajelimmekin sitten Keuruulle. Keuruulla piipahdin ihanassa sisustusliikkeessä ja käytiin siskon kanssa ihastelemassa myös Keuruun vanhaa puukirkkoa. Kirkko oli kiinni joten kuvia sisältä en saanut.


Kyllä täällä kotimaassakin on paljon kaunista katseltavaa ja kiva on välillä poiketa niiltä tutuilta reiteiltä hieman sivummallekin.


                                                           Mukavaa torstaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Aijai, kiva mennä Kuopioon viikonloppuna ja todellakin käyn myös tuolla Pietarin torikujalla. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopio on kaunis kaupunki ja itse olen vallan ihastunut vilkkaaseen torielämään. Torikujalle kannattaa poiketa ehdottomasti :) Mukavaa Savon matkaa sinulle!

   Poista
 2. ♥niin kiva postaus jälleen...parhaimmat kuvat on ylin ja alin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viivi reissaa aina mukana ja nauttii yhdessäolosta täysin :)

   Poista
 3. Minäkin haluaisin käydä Kuopiossa, sitä on paljon kehuttu ja itse olen käynyt vain lapsena, joten eipä ole hirveästi muistikuvia. Keuruu sen sijaan on tuttuakin tutumpi paikka, koska äiti oli sieltä kotoisin ja nykyään ajelemme vanhoille kotikulmille monesti Keuruun kautta :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Toi sun vihreä tunika on niin magee. Voi mikä poseeraus viiviltä.

  VastaaPoista