tiistai 29. heinäkuuta 2014

Kuvansiirtoa

kaksi helteistä työpäivää takana, kyllä se tästä lähtee. Pieniä tuunauksia olen jaksanut työpäivien jälkeen vielä tehdä. Kirpparilta jäi taannoin käteen tällainen ovaalin muotoinen metallisanko. Siinä oli ollut joku koristetekstikin, mutta se oli miltei haalistunut näkymättömiin. Maalasin sangon uudelleen valkoisella maalilla ja siirsin tekstin Art Mediumia apuna käyttäen.Tässä valmis lopputulos. Enpä tiedä mihin lopulta päätyy, nyt kuitenkin toistaiseksi koristaa keittiötä.Lisäksi  maalasin vanhan valkoisen metallitarjottimen uudelleen ja siirsin siihenkin hiukan vintage-tekstiä. Tarjottimesta en muistanut ottaa ennen kuvaa.Tarjotin sijoittui olohuoneen pöydälle kera muutaman koristekiven ja tuikkukynttilän. Iltapäivällä satoi vettä ja ukkosti joten kynttilät laitoin hetkeksi palamaan tunnelmaa luomaan. Nyt on taas helle, joten ei tulisi mieleenkään poltella kynttilöitä. Tällaista tänään. Mukavaa illanjatkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Sä teet kyl super kirppis löytöjä. Ja ihania tuunauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä sitä löytää vaikka mitä ja sitten voi olla taas pitkään sellaista ettei löydä mitään. Kaikenlaisia "löytöjä" on nurkkiin kertynyt jo niin paljon että kohta täytyy lähteä itsekin kirppistelemään :)

   Poista
 2. Kivan mallinen sanko, josta tuli todella hieno uuden maalin ja tekstin jälkeen :)
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kauniit, millä maalasit? Ihana tunnelmakuva tuo viimeinen. Iloisia työpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalina käytin sekalaisia purkinpohjia ihan perusvalkoista. Kyllähän sitä kohta taas onkin kynttilöitä kiva poltella kun illat pimenevät :)

   Poista
 4. Kaunis, kuinkapa muuten :) Tuollaisille on aina käyttöä. HEI : Laitoin sinulle sähköpostia gmailiin :)

  VastaaPoista