sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Ihan pihalla

Eilinen päivä kului rattoisasti pihatöissä.Pieni pihamme on nyt haravoitu ja nurmikkoa myös vähän paikkailtu. Kasvimaa odottaa tyhjänä, vaan hetken täytyy vielä malttaa ennen kylvötöihin ryhtymistä. Suunnitelmat tämän pienen kylvötilkun täytöstä on kuitenkin jo olemassa.Terassin pesu ja öljyäminen saa odottaa myös pahimman siitepölyajan päättymistä. Terassille oli kuitenkin pakko ostaa orvokkeja koristeeksi. Ihana Hartwallin limulaatikko löytyi kirpparilta.Ihana aurinkoinen sää näyttää hellivän meitä tänäänkin. Mukavaa sunnuntaita kaikille!

12 kommenttia:

 1. Samoissa puuhissa täälläkin! Pesin eilen terassin ja tänään öljyän sen :)
  Voi kun voisi jo istuttaa kesäkukat ..
  Mukavaa pääsiäissunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orvokit oli pakko istuttaa kuihtuneiden narsissien tilalle. Takapihamme on aika paahteinen ja siksi siellä ei kaikki kasvit edes viihdy.

   Poista
 2. Sama homma tehty eilen pienelle pihallemme. Ranteet niin kipeänä, kun puutarhasaksilla kevensin vähän havupuu- reunusta kukkapenkistä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tuumin mitä uutta ja kivaa laittaisin kasvamaan pihalle. Viime kesänä jouduimme kaatamaan ison syreenin pois ja nyt piha onkin hieman autíon oloinen.

   Poista
 3. Meillä on niin valtava piha, ettei olla edes kunnolla alkuun päästy. Onneks isoa nurmikkoa ei tarvii haravoida, kun sinne ei juurikaan tule lehtiä. Mutta kyllä tässä hommaa riittää :) Ihana aamu oli tänään ulkona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ei kyllä olisi ison pihan hoitajaksi. Onneksi tätä lääniä on vain vähän, sen jaksaa hyvin hoitaa :)

   Poista
 4. Omat kevät työt odottaa vielä tekijäänsä. Pitäis saada hommat alkuun, jotta pääsis miettimään mistä tänä vuonna jatkais pihanlaittoprojektia. Terassi ainakin pitäis maalata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloittamisen vaikeus vaivaa välillä täälläkin mutta kun alkuun pääsee iin hommat lähtee luistamaan kuin itsestään.

   Poista
 5. Pihahommia täälläkin tänään :) Kiva nähdä kasvimaasi muutos. Ihana ja hyvä löytö tuo puulaatikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna laatikossa kasvoi iloinen sekamelska. Nyt yritän keskittyä vaan muutamaan lajiin joita kasvatan. Syksyllä laitoin jo mullan joukkoon hevosen lantaa. Luulisi kasvien kasvavan :)

   Poista
 6. ♥ Ihanaa, kun päästiin pihahommiin. Aurinkoa tällekkin päivälle luoksesi Anni!

  VastaaPoista