keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Hetki ennen pientä lomaa

Vielä huominen töissä ja sitten olisi ihana neljän päivän loma. Koti odottaa siivousta ja jääkaappi täytettä. Tänään kuitenkin nautitaan tästä aurinkoisesta päivästä!

 
 

Eräs meillä on kovinkin kiinnostunut näistä virpojien tuomista oksista!Pääsiäisiksi luvassa mainiot ulkoilusäät. Suunnitelmissa onkin pakata reppuun eväät ja lähteä luontoon. Sen suurempia suunnitelmia en aikonut pyhiksi tehdä. Luvassa siis leppoista yhdessäoloa ja herkullista ruokaa.
Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

17 kommenttia:

 1. Aika saman näköinen on koiruli, kuin Niilokin...Niilolla vaan lyhyempi kuono....niin ja nyt hänellä on vappukeppikin omasta takaa...leikkasin hännän niin, että jäi vain tupsu päähän,. Oli pakko leikata, kun oli ihan vanunut, eikä harjaaminenkaan enää auttanut.. häntä on aika veikeän näköinen nyt....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän Viivi kaipaisi pientä pesua ja trimmausta. Kuonokin on jo aikamoinen "tursake"!
   Kun sais vain sen inspiraation tuohon koiran puleeraamiseen :)

   Poista
 2. Hyvät pääsiäissuunnitelmat. Täytyypä itsekin lisätä kauppalistalle evästarpeita, niin päästään luontoretkelle pääsiäisenä. Ihana koiruli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein odotan että pääsen paistamaan makkaraa luonnon helmassa. Meillä tässä lähellä kaksikin retkeilykohdetta joissa reitin varrella grillikatokset polttopuineen valmiina.

   Poista
 3. Hyvät pääsiäisen pyhät teille!

  VastaaPoista
 4. Iloista pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka ihanat kuvat ja suloinen Viivikin on tosiaan kiinnostunut värikkäistä oksista. Unoshdin näyttää omani siis meillä kävi 30 virpojaa!:) Onneksi olin varautunut suklaamunilla:D
  Kyllä nyt paistaa ja Aurinkoista Pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jopa teillä kävi hurja määrä virpojia. meillä vain kolme, mutta kiva kun sentään muutama koristeltu oksa tuli tähänkin kotiin. Viivi kyllä luulee että ne on sen uusia leikkikaluja :)

   Poista
 6. Ihania ja tunnelmallisia kuvia. Mukavaa pääsiäistä :)

  VastaaPoista
 7. ilosta ja aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle Sari! Kiva kun olette päässeet turvallisesti kotimaan kamaralle :)

   Poista
 8. Hieno pääsiäisasetelma:-)) Minun ei tarvikaan tehdä mitään kun lähden savoon juhlimaan muutamaksi päiväksi, tosin ostin yhden mämmituokkosen varmuuden vuoksi.
  Oikein mukavaa ja aurinkoista pääsiäistä, nauttikaa ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva olisi ollut reissuunkin lähteä mutta mukavaa on viettää vapaat ihan vain leppoisasti oman perheen kesken lokoillen :) Mukavaa pääsiäistä!

   Poista
 9. Vähän on samat suunnitelmat täällä :)
  Ja voi tuota karvaturriaista - sinänsä niiiin ihana nähdä että muillakin tutkitaan, mitäs siellä pöydällä oiken onkaan.. Meijän mestarilla on selkeesti tullut ihan tavaksi kiertää aamulla kaikki pöydän reunat, että jos sieltä löytyisi jotain napattavaa. Pitäisi kai joskus tehdä joku källi, että loppuisi moinen...
  Mutta ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä teille!

  VastaaPoista