sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Kohti kevyempää uutta vuotta

Runsaiden jouluherkutteluiden  vastapainoksi ollaan lenkkeilty kiitettävästi nyt joulunpyhinä.Vaikka ilmat ovat pysyneet harmaina eikä lumesta ole tietoakaan, mieli on iloinen. Ulkoilu on mukavaa kun tarkenee kevyemmissä liikuntakamppeissa eikä liukastumistakaan tarvitse pelätä.Tänään lenkkeiltiin vaihteeksi Luukin luontopoluilla ja ihanaa oli.Loppu päivä voidaankin ottaa sitten rennommin. Mukavaa sunnuntaita !

8 kommenttia:

 1. Ihana metsäkuva, jossa puro solisee! Ajattele, Ruotsissa viettävät VIHREÄÄ Joulua, jos ei ole lunta - me suomalaiset olemme melankolista kansaa ja kutsumme samaa mustaksi jouluksi!

  Happy Sunday!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, täytyy iloita siitä mitä on eikä aina kaipailla jotain muuta. Tuolta metsästä saa aina ammennettua roppakaupalla positiivista energiaa :)

   Poista
 2. Täällä on satanut vettä...ja satanut vettä ...ja satanut vettä..:( Niilo käy monta kertaa päivässä suihkussa. Eikä ole ollenkaan tyytyväinen...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka päivä on tosiaankin satanut mutta aina kummasti jossain välissä on ollut sateetontakin. Viivi inhoaa myös sateessa ulkoilua mutta perässä tulee kun on pakko :)

   Poista
 3. ♥tänään on ollut ihana lenkkeilykeli! Viivi♥

  VastaaPoista
 4. Onpa mukavat lenkkeilymaastot teillä!
  täällä pitäisi kyllä OIKEASTI keventää ensi vuonna tai siis lenkkeillä reippaammin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Luukin maasto on kyllä ihana ja tällä kertaa oltiin niin aikaisin liikkeellä ettei juurikaan muita ulkoilijoita nähty. Joka joulun jälkeen sitä kummasti yrittää ryhdistäytyä :)

   Poista