lauantai 12. lokakuuta 2013

Ostoksilla

Aamulla suuntasin kaupoille. Tarkoituksena oli löytää talvikengät ja lämpimämpi takki. Yllätyin itsekin kun kotiin ei tarvinnut palata tyhjin käsin. Ruskeita saappaita etsin jo viime vuonna, mieluisia kuitenkaan löytämättä. Nämä kengät tuntuivat jalassa heti mukavilta.

ostokset 001

ostokset 004

Olen haaveillut kevytuntuvatakista, mutta pitkäselkäisenä minulle eivät lyhyet pusakkamallit sovi. Nyt Hulluilla päivillä oli myynnissä pitemmän mallisia kevyttoppiksia. Ihanan kevyt päällä ja toivottavasti myös lämmin. Tähtihuivin ostin Lindexiltä. Harmaa huivi joko pilkuin tai tähdin on hakusessa vaan ei tunnu mistään löytyvän, joten tälläkertaa oli tyytyminen siniseen.

ostokset 007

ostokset 008

Aikaisen shoppailuajankohdan vuoksi olen ehtinyt myös nauttia tästä ihanasta syyspäivästä. Tehtiin Viivin kanssa pitkä lenkki ja ihasteltiiin näitä kauniita värejä.

ostokset 009

ostokset 022

ostokset 016

ostokset 026

ostokset 030

Mukavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

  1. Hyvät ostokset, eilen oli OneWayssä harmaita tähtihuiveja..... vaikka hyvä tuo nytkin ostamasi on. Kengät näyttävät mukavilta ja kun ovat noin pitkävartiset, niin niitä voi käyttää myös hameen kanssa.
    Kauniita ruska-kuvia, ihastelin tänään juuri samanmoista väri-ilottelua :-)
    Viikonloppuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei ! Miksi en tajunnut käydä OneWayssa? No, ehkä se huivi joskus vielä vastaan tulee :) Nilkkureita mulla onkin jo ennestään joten pitempivartiset oli hakusessa :)
      Ulkona on kyllä nyt niin kaunista että!

      Poista
  2. Harmaa tähtihuivi minullakin hakusessa :D Tai olenhan minä sen jo Linen by Pia's:ltä jo löytänytkin, mutta taidan odottaa joulupukin tuloon asti ;) Ihania ostoksia, miten se itselle vaatteiden etsiminen onkin aina niin haasteellista. Kengät näyttävät todella tyylikkäiltä ja mukavilta.

    Olit muuten ruusukranssista aivan oikeassa, paperinarua siinä on taiteltu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä en löydä mitään jos jotain lähden itselleni etsimään. Siksi tämä olikin kiva poikkeus ja nyt ei tarvitse kaupoilla taas vähään aikaan juosta :)

      Poista
  3. ♥todella ihania valintoja! Kyllä Viivi on aina yhtä söpö :)

    VastaaPoista
  4. Ihania ostoksia. Kevytuntsikat on kyllä niin parhaita tähän vuoden aikaan.

    VastaaPoista