sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Harmaata ja välillä aurinkoista

Eilinen päivä oli todella harmaa ja ankean oloinen. Aamulla kuitenkin ehdittiin lenkkeillä koiran kanssa onneksi  ennen sateita, sitten suuntasimmekin kauppareisulle kohti Hyvinkäätä. Aikomuksenani on ollut jo pikään käydä Wanilla Rosen uudessa liikkeessä ja mikä sopisi visiitille paremmin kuin synkkä sadepäivä.
Kauppahan on täynnä kaikkea ihanaa. Löysinkin sieltä kivan pienen lyhdyn, joka pääsi heti eteisen seinälle tunnelmallista valoa antamaan. Lisäksi tein myös muita pieniä ostoksia mutta niistä sitten myöhemmin.



Lauantai-illan helpoiksi herkuiksi valikoitui tälläkertaa ihanaa maalaisciabattaa, kera mozzarellan, basilikan ja tomaattisiivujen.




Viimeyönen kellojen siirto aihettaa tällaiselle aamuvirkulle päänvaivaa.  Miehen vielä nukkuessa ompelin yläkerrassa muutamia keskeneräisiä juttuja. Toisaalta ihanaa kun tänään on tunti enemmän aikaa puuhailla kaikkea mukavaa. Auringon pilkistäessä pilvien raoista päätimme suunnata kohti metsää lenkkeilemään.











Kylläpä siellä olikin kaunista ja rauhallista. Tästä reissuta sitä tulikin taas ammennettua voimaa uuteen työviikkoon. Leppoisaa sunnuntaita teille kaikille!

17 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia niin kotoa kuin ulkonakin....ja söpöläisestä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mieheltä meinasi kyllä mennä hermo kun jäin lenkillä jatkuvasti jälkeen kuvia räpsimään :)

      Poista
  2. Voi miten upeat lenkkimaisemat :) Luonto on niin ihana voiman antaja! Mahtava lyhtykin! Olen niin koukussa erilaisiin lyhtyihin, että en uskalla niitä paljon edes katsella. Tuntuvat tarttuvan mukaan turhankin helposti ;) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wanilla Rosessa oli paljon kauniita lyhtyjä, mutta kun minullakin on noita lyhtyjä tosi paljon niin tyydyin vain tuohon pieneen söpöliiniin.

      Poista
  3. Ihana lyhty ja upeita luontokuvia! Wanilla Rose on niin ihana kauppa. Tein juuri eilen tilauksen netissä, kun Iris-ligts valoköynnöksiä oli taas saatavana :)
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhdet pallovalot lisää sieltä meillekin kotiutui :)

      Poista
  4. ♥onpa todella kauniita luontokuvia! Viivi♥

    VastaaPoista
  5. Hauska banneri sulla, mitä ohjelmaa oot käyttäny sen tekemiseen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Banneri on tyttäreni tekemä joten minulla ei ole aavistustakaan millä ohjelmalla se on tehty. Olen muutenkin melko tumpelo tämän tietokoneeni kanssa, ihme on että pystyn tätä blogia pitämään .)

      Poista
    2. Fontti on ladattu netistä mutta muuten on tehty ihan perus Paintilla :)

      Poista
  6. Sinähän olet ehtinyt vaikka ja mitä :-)
    Kaunis tuo kuva, missä on järveä tai lampea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle sopisi useimminkin tällainen lisätunti sunnuntai päivään :)

      Poista
  7. Ihanan näköisiä luontokuvia, silmä lepää :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekkin, kyllä tuolla on aina yhtä ihanaa lenkkeillä!

      Poista
  8. Kivoja syksykuvia! Täällä ei ollu ruskaa oikeen ollenkaan. Puut on joko vihreitä tai lehdettömiä eikä yhtään kauniita.

    VastaaPoista
  9. Mahtavat luontokuvat, miten sammal voikin olla noin vihreää!

    VastaaPoista