sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kesäisen viikonlopun tunnelmia

Aurinkoista sunnuntaita kaikille! Ihanat, lämpöiset ilmat taitavat helliä tällä hetkellä koko maata. Viimepäivinä tänne kirjoittelu onkin jäänyt vähemmälle, sillä suurin osa vapaa-ajasta tulee vietettyä ulkosalla.

Sunnuntai 001


Eilen lenkkeiltiin koirakavereiden kanssa luonnonhelmassa. Mukaan oli tietysti pakattu kahvit ja pientä purtavaa. Kyllähän se kahvi maistuikin aivan fantastiselta puolivälissä retkeämme. Koirat nauttivat myös olostaan ja pienistä seikkailuista sivupoluilla.

Sunnuntai 007

Sunnuntai 009

Sunnuntai 011

Sunnuntai 012

Sunnuntai 016



Tänään ohjelmassa olisi vielä koiran trimmausta. Tässä Viivi onkin jo pestynä. Koira taitaa kyllä aavistaa, että kohta on trimmauksen vuoro. Taidankin hoitaa turkin ajelun tälläkertaa pihalla, niin säästyn kodin imuroinnilta operaation jälkeen. Eipä sitten muuta kuin, mukavaa päivänjatkoa kaikille tällä piipahtaville!

Sunnuntai 030

8 kommenttia:

  1. ♥ oi,miten hauskoja ja ihania kuvia! Söpöliini Viivi ♥

    VastaaPoista
  2. Ihanat maisemat lenkkimatkallanne ja uskon että kaffet maistui toodella hyvältä tuolla! Viivi niin söpöisenä poseeraa auringon lämmössä :)
    Mukavaa sunnuntai-iltaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilma oli kyllä mitä parhain kun metsälammetkin olivat aivan peilityyniä. Kahvihetki kruunasi koko retken. Koira nukkuikin sitten loppupäivän :)

      Poista
  3. Ihanaa peilityyntä vedenpintaa! Ja kyllä näkee että koiralaisetkin nautiskelevat juoksentelusta. Ihania tämmöset kahviretket - kahvit(tai teen) voi tosiaan juoda muuallakin kuin pöydän ääressä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koirille tuo metsäretki on aina niin mukava kun ollaan vähän eri maisemissa. Pieniä pyrähdyksiä kolmikko teki sivupoluille mutta jo heti taas palasivat vierellä kulkemaan. Arkisin kun kuljetaan tylsää asfalttitien reunaa.

      Poista
  4. Näyttää niin ihanalta nämä loppukesän kuvat. Voih... Viivistä tulee taas varmaan hieno ;)

    VastaaPoista
  5. Ai että, retkikahveet maistuivat varmaan niiiiin makoisalta! On teillä ollut ihana päivä!

    VastaaPoista