lauantai 18. toukokuuta 2013

Koirien hoitoa ja hääjuttuja

Tänään ystäväni tytär vihitään. Hauska on sivusta ollut seurata kasvavaa hääjännitystä. Tyttäreni toimii morsiamen kaasona ja meilläkin on tänään havaittu pienoista hääjännitystä. Olenpa itsekin päässyt osallistumaan hääkoristeiden tekoon ja tänään toimin koirien hoitajana. Aamulla lenkille lähdettiinkin yhden koiran sijaan kolmen karvakuonon kanssa. Onneksi mieheni oli lenkkiseuranani, sillä näiden kanssa yksin lenkkeily on minulle liiankin haasteellista. Tuo kaikista likaisin koira on muuten meidän Viivi :) Nyt tulikin paineita koiranpesuun!

Häät2 006

Häät2 007

Muutamia kauniita kukkakuviakin napsittiin lenkin varrelta. Rentukat ovat täydessä kukassa, samoin kielot aloittavat kukintaansa.

Häät2 004

Häät2 003

Häät2 008

Hääparille tytär vie lahjan koristelemassani lahjakassissa.

Häät2 012

Häät2 015

Myös onnittelukortti on omaa tuotantoa.

Tagi 001

Mukavaa lauantaita kaikille!

11 kommenttia:

 1. ♥ Todella kaunis kortti ja kassi! Huiman kivat koirulit♥ Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. .. ja teillä kukkii jo kielot ja rentukat - voi EI! :) Hauska kolmikko. Aina ihmettelen, että miten useamman kuin yhden koiran kanssa voi lenkkeillä, kun tuntuu että tää ykskin viuhtoo suuntaan jos toiseen. Me käytiin tässä mökkireissun päätteeksi eka kerran koiralaisen kanssa kunnolla pesulla. Hyvin meni, vaikka pelkäsin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se aika haasteellista on kulkea useamman koiran kanssa varsinkin kun yksi niistä on riehakas pentu :) Hengissä kuitenkin selvittiin ja onneksi mies oli ulkoilutusapuna. Villakoiria joutuu pesemään muutaman kuukauden välein ja trimmaamaankin. Muuten ihana rotu mutta aika työläs turkinhoito.

   Poista
 3. Ihanat koirat, ihanat kukat, ihana kassi ja kortti.

  VastaaPoista
 4. Ihana kortti ja lahjakassi :)
  Mukavaa sunnuntaita!
  t. Kristina

  VastaaPoista
 5. Hei, toivottavasti tulee päivitys häistä, morsiamesta, kaasosta...?? Voi noita suloisia karvapalloja hihnan päässä :-))
  xx

  VastaaPoista