torstai 21. helmikuuta 2013

Kalusteongelmia


Eilinen iltapäivä vierähti kalusteliikkeitä kierrellen. Luulin uusien kalusteiden hankkinan olohuoneeseen olevan helppoa. Näinhän se ei kuitenkaan ole, vaan reissulta palattiin hieman pettyneenä. Muutamia potentiaalisia vaihtoehtoja on. Pitää nyt kuitenkin ottaa muutaman päivän miettimistauko asian suhteen.
Viimeinenkin vanhoista olohuoneen kalusteista löysi eilen uuden kodin joten meillä eletään nyt avarammassa olohuoneessa väliaikaisesti.

Muutama uusi tiskirätti bambolangasta valmistumassa. Päätin tehdä myös tällaisia hieman reikäisempiä rättejä, kuivuvat nopeasti. Nämä tehty isoäidinneliö-tekniikalla.

Tiskirätti 009

Tiskirätti 008

Mukavaa aurinkoista torstaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kauniita tiskirättejä :)
  Mukavaa päivänjatkoa!
  t. Kristina

  VastaaPoista
 2. Onpa sinulla mukava tilanne,kun pääset valitsemaan uusia kalusteita.Varmaan on kyllä vaikea valita kaikista vaihtoehdoista.

  Itse varmaan innossani kiertelisin kierrätyskeskuksia ja kirppareita ja seuraisin huutonettia.Tykkään vanhoista huonekaluista.Meillä taitaa ollakin kaikki huonekalut sitä sorttia.

  Ihanat tiskirätit.Samoja keväisiä värejä kuin meillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa olenko selaillut netistä juurikin vanhoja kalusteita, nekun olisisvat kaikkein mieluisimmat ja meille sopivimmat. No, eipä tässä nyt kiirettä ole kunhan joskus löytyisisvät :)

   Poista
 3. Onnea huonekalujen metsästykseen. Itse olen jo kohta 10vuotta etsinyt olohuoneeseen uutta sohvapöytää, mutta ei vain meinaa löytyä :D Nyt olen jo luopunut toivosta ;)

  Ihana tuo tekemäsi torkkupeitto! Todella upea!

  VastaaPoista
 4. Huonekalujen osto on kuitenkin sen verran iso hankinta, että parempi miettiä kuin katua. toivottavasti kuitenkin mieleiset pian saatte!
  Ihaa kevätväriä räteissä :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Löysin tänne sun luokse yhden blogiystävän kautta. Kivalta näyttää ja ihania juttuja teet!Oikein mukavaa viikonloppua sinulle!
  Terkuin Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa vierailustasi ja tervetuloa toistekkin :)

   Poista