maanantai 7. tammikuuta 2013

Haaveilua

Tammikuussa yleensä katse kohdistuu kriittisemmin joko omaan vartaloon tai näihin kotinurkkiin. Minulla sisusideat valtaavat pään ja jotain uudistusta kotiin olisikin saatava.

tyyny 1 003

Meillä on olohuoneessa vain tummia kalusteita ja niistä mielisin nyt eroon. Pohdinkin jo vakavissani kalusteiden maalaamista. Sohvapöydästä olisi helppo aloittaa ja katsoa millaista jälkeä maalin avulla syntyy.

tyyny 1 008

Toisaalta olisi ihana löytää vanha senkki olohuoneeseen.
Tässä projektissa riittääkin työtä koko kevääksi, mutta täytyyhän sitä haaveilla ja asettaa itselleen tavotteita.

tyyny 1 007

Ja vaikka valkoista sisustusta kotiini meiluilenkin, niin pitää niitä väripilkkujakin olla. Näitä miniaurinkoja nautimme nyt runsaasti, ovat muuten ihanan makeita ja mehukkaita!

Appelsiinit 001

Appelsiinit 003

Mukavaa viikonalkua ja maanantaita kaikille!

10 kommenttia:

 1. Maalilla saa kyllä paljon aikaiseksi.Se raikastaa,valostaa ja muuttaa ilmettä ja vieläpä edullisesti.Aikaa ja vaivaa se ottaa,mutta kannattaa.Meillä maalattiin urakalla pari vuotta sitten ja enkä ole katunut.Ihan kaikkea en kuitenkaan maalannut,jotain väriä pitää olla.Valkoiseen väriin on helppo yhdistellä tekstiilejä ja siten vaihtaa sisustusta.

  Samoja herkullisia väripilkkuja on meilläkin.

  Mukavaa viikon alkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime kesänä kun maalattiin mäntyportaat valkoisiksi niin sen jälkeen nuo vanhat kalusteet ei oikein enään tähän huusholliin stemmaa :) Maalaamaan siis !

   Poista
 2. Minusta tuo sohvapöytä on hyvä juuri tuollaisena tummana vastakohtana kaikelle vaalealle ympärillään. Mutta varmasti hyvä myös valkoisena, livenä kaikki vielä näyttää tietty erilaiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain uudistusta tekee mieli ja maalaus nyt tuli ensimmäisenä mieleen. Saas nähdä miten tässä käy :)

   Poista
 3. Siellä näkyy ihana sohva, rottinkituoli ja verhot <3 Kaunista. Jos tuo on Akaasia(vai mikä lie:D) sarjaa tuo senkki - niin tiedän tuttavan joka maalasi saman sarjan vitriinin ilman hiontaa ja pohjamaalia muutaman kerran ja hyvä tuli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina tiedoista.
   Mietin vielä viikonloppuun tuota maalausta :)

   Poista
 4. Todella kaunis koti, mutta ymmärrän hyvin, että uudistaminen on aina kivaa ja varsinkin suunnittelu..samaa tälläkin harrastetaan :)

  VastaaPoista
 5. Niinhän sitä ain pää täyttyy kaikenlaisista sisustus haaveista :)) ne vaan ovat niin ihania :)
  Ja kivasti sanottu, "miniaurinkoja" Mekin syömme paljon niitä piristykseen :)

  VastaaPoista
 6. Voi, ikävä tuottaa realiteetti-fakta-pettymys näissä sisustushommeleissa.

  Kun aloitat kodin uudelleenbuleerauksen, yleensä käy niin, että melkeinpä kaikki on vaihdettava, se vaan yksinkertaisesti on niin, että pelkkä pöydän maalaaminen on laiha lohtu, ja tiedän kokemuksesta, että budjetti venyy ja paukkuu.

  Meillä pieni pöydän maalaaminen tarkoittikin kaikkien lattioiden ja, seinien uusimista. Joten todella avaraa katsetta kukkaron lisäksi tarvitaan. Se on kamalaa, kamalaa ja kamalaa. Uudelleen sisustaminen on kokonaisvaltainen juttu, se on ikäänkuin pukeutuminen, jos laitat kauniin jakkupuvun päälle, ei enää vanhat kengät sovikaan : )
  Onnea projektiin !

  Kirjoitteli,
  Sisustamisesta jo punaisia näppylöitä saanut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että yksi muutos johtaa toiseen. Meillä siis iso pyörä pyörähti käyntiin jo viime kesänä kun maalattiin portaat. Pikkuhiljaa tässä kotia kunnostetaan taas ehompaan kuntoon. Pitää sitä aina joku pikku projekti olla päällä :)

   Poista