torstai 23. elokuuta 2012

Torstaikahvit

Suuressa osassa suomalaiskodeista porisee aamutuimaan kahvinkeitin. Minäkin juon joka aamu kahvikupposen ennen töihin lähtöä. Avattua kahvipakettia säilytämme varmasti varsin erillaisissa paikoissa ja purkeissa.
Osa pitää avatun paketin aina jääkaapissa osa huoneenlämmössä.Oma avattu kahvipakettini on vanhassa mummoltani saadussa peltipurkissa. Purkkia säilytän kahvinkeittimen yläpuolella olevassa kaapissa. Purkki on mielestäni kyllä niin kaunis, että vois olla myös jatkuvasti esillä.


Sain tunnustuksen Omenankukkatarina-blogilta. Kaunis kiitos siitä! Minä olen todella huono noita ketjuja jatkammaan, mutta tervehdys kaikille kivoille blogeille. Pyrin jatkossakin jättämään puumerkkini kommenttilootaan blogeissa käydessäni.  Kahvinmakuista torstaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kahvipurkkisi säilytyspaikka on sama kuin meilläkin. Tuo purkkisi on kaunis! Meillä on se perinteinen punainen Pauligin peltipurkki menneiltä vuosikymmeniltä.

  VastaaPoista
 2. Eikä miten ihana kanhvipurkki!!!!!!! :):):):):):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauneimpia peltipurkkeja joita olen nähnyt ja ehdottomasti se olisi esillä! Lisäksi se on kaunis ja lämmin muisto rakkaalta mummoltasi.
   Tosiaan kaunis purkki!<3
   Onnea tunnustuksestasi ja kiitos kun aina jätät kommentisi omaani:)

   Poista
 3. Tosi ihana kahvipurkki, tuo pitää olla kyllä ehdottomasti esillä!!
  Nyt suunnittelemaan uutta/tuunattua/vanhaa hyllyä, mihin tuon saisit näytille.

  VastaaPoista
 4. Kaunis purkki.Kyllä nuo vanhat purkit on parhaita.

  VastaaPoista
 5. Voi miten kaunis purkki! Meillä kahvipaketti on mielehelleni lahjaksi ostamassa kahvipurkissa. Ei asuttu silloin vielä yhdessä, kun sen ostin... Huoneenlämmössä kahvinkeittimen yläpuolella olevassa kaapissa...

  VastaaPoista
 6. Kaunis kahvipurkki. Voisit oikeastaan pitää sen esillä kokoajan.

  VastaaPoista
 7. Ah,miten kaunis purkki! Onnea tunnustuksesta!

  VastaaPoista