maanantai 6. elokuuta 2012

Aarre kirpparilta

Lähikirppiksemme on virkistynyt näin kesälomien loputtua huomattavasti. Lauantaisella kirppikierroksellani ilokseni huomasin, että pöydät pursusivat kaikenlaista kiinnostavaa. Yhden löytöjen löydönkin tein. Tämä kaunis vanha tarjotin sai uuden kodin meiltä. Tarjotin on suuri ja melko painavakin. Hintalapussa luki hopeatarjotin, mutta tuskin se hopeaa on, korkeintaan hopeoitu. Ihastuin sen kauniiseen muotoon ja koristereunukseen. Sopii täydellisesti piirongin päälle toisen jo aikaisemmin ostamani tarjottimen kanssa.Mukavaa viikonalkua!

11 kommenttia:

 1. Nuo vanhat alpakkatarjottimet ovat kauniita. Niitäkin minulle on kertynyt parikymmentä erikokoista. Yhdestä mieheni teki liitutaulun jättäen nuo koristeelliset reunat kehyksiksi.

  VastaaPoista
 2. Kaunis tarjotin.

  Itse löysin mökin jätepisteen metallikeräyksestä kaksi tarjotin,taisi olla toissakesänä.Kivoja löytöjä olivat.

  Meilläkin oli tyttäären koirat viikonlopun hoidossa.Olin erittäin seurattu koko viikonlopun ajan.Ihania ystäviä teilläkin ollut.

  Mukavaa uutta viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Hyvä löytö ja edullisesti.
  Täytyykin tästä lähteä kirppareita kiertämään ;-D

  VastaaPoista
 4. Saman huomasin minäkin viikonloppuna;ihmiset ovat palanneet arkeen ja aktivoituneet kirpparien suhteen! Onneksi! Itsekin tein hyviä löytöjä parkkikirppiksellä ja kerrankin oli hinnat kohdillaan ja jopa tinkaaminen onnistui:)
  Kauniin tarjottimen löysit, oma löytöni oli 70-luvun tiikkikopio...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin itsepalvelukirppiksillä tuntui kesällä olevan hiljaista. Ihanaa että nyt alkaa vilkastumaan ja pääsee kunnon "aarrejahtiin"

   Poista
 5. Olet tehnyt ihanat löydöt :)

  Mukavaa viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista