torstai 14. kesäkuuta 2012

Syntymäpäiväkortteja!

Kuppikakkuja myös kortissa. Yhden kakuista koristelin Aleene`s true snowlla, glitterijauheella ja Pearl Markerilla!

Toisen kortin tein uudella Stampendousin leimalla. Kukan värittelin akvarellipuuväreillä ja lisäsin lopuksi tehosteeksi sinne tänne glitterigeelikynää. Kimallus ei ikäväkseni näy kuvissa.Kolmas lintukortti leimattu myös Sampendousin leimalla ja koristeltu pitsillä ja satiininauhalla ja Sinellistä ostamallani ruusunauhalla. Tekstileima tuli vähän vinoon, mutta haitanneeko tuo mitään kun kortissa tuntuu kaikki muukin olevan vähän "vinksin vonksin"!


Näillä vähän erillaisilla korteilla toivottelen teille mukavaa torstaita!

6 kommenttia:

 1. Waude mitä kaikkea ihanaa blogistasi löytyykään. En ole ennen ehtinyt vierailulle, mutta lupaan kyllä tulla takaisin.

  VastaaPoista
 2. Kivoja kortteja.. On ihan mukavaa laittaa välillä koristeet vinksin vonksin. Vaihtelu virkistää!

  VastaaPoista
 3. Miten maltatkin tehdä näin paljon kauniita kortteja, näin hienoil ilmoil??!!
  Kävin tuossa äsken kaupunkikierroksella, on siellä lämmintä--naiset kulkee tosi vähissä vaatteissa, minulla oli ihan selvästi liikaa--vesi tippui niin naamasta kuin t-paidastakin!!
  Ihanaa tulevaa viikonloppua:))

  VastaaPoista
 4. Todella suloisia kortteja :) Alimmainen lintukortti on todella onnistunut luomus :) Ihailin tuolla alempana tuunaamaasi kaappia. Todella ihastuttava tuunaus ja sisältökin oli söpöä :D

  Viitateen aikaisempaan kommenttiisi minkä jätit blogiini voin vain todeta, että papereita ei voi koskaan olla liikaa ;) Nyt olen ollut paperikoiden suhteen ostoslakossa, kun tuntuu, että entisiäkin on käyttämättä ihan liikaa.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kivoista kommenteista.
  Hilkalle vastaisin että seimmat kortiti valmistuvat iltamyöhällä radiota kuunnellen. Silloin ei enää ulkona voi olla hyttysriesan vuoksi.
  Merkkarille, minunkin ehkä pitäisi ryhtyä lakkoon kaikessa askartelutarvikkeiden hamstrauksessa, tämä lähentelee minun osaltani jo lievää hulluutta :)
  Tervetuloa myös uusille lukijoille!

  VastaaPoista
 6. Kauniita! Varmasti saajat ilahtuvat!

  VastaaPoista