perjantai 31. toukokuuta 2019

Terveiset kesäkodilta

Muutama ylimääräinen vapaapäivä mahdollisti sen, että vihdoin pääsimme  matkaamaan kesäkodille! Viimekertaisesta käynnistä onkin vierähtänyt jo viisi kuukautta. Aina tänne tullessa huokaisee helpotuksesta, kun huomaa kaiken olevan kunnossa.
Eilinen päivä meni suurimmaksi osaksi pihalla. Nurmikon siistittiin, ihasteltiin keväisen luonnon kauneutta, saunottiin ja uitiinkin. Vesi oli kyllä hyytävän kylmää, mutta sinne se talviturkki järviveden viileyteen kuitenkin karistettiin.


Farkkuompelukset ovat löytäneet paikkansa. Vierastossut eteisen hyllyn alta ja farkkulokerikko kaapinovesta. Farkkupussukkaan voi jättää kätevästi kännykän päiväparkkiin :)

Helsingistä löytyneet kirppislöydötkin kotiutin tänne. Täällä meillä on muutamia retrolaseja ennestään ja siivouspäivästä löysin keltakoristeiset lasit oranssien seuraksi. Näistä on mukava hellepäivän mehut tarjoilla.Tuuli tuivertaa täällä melkoisella voimalla, mutta päivästä näyttää tulevan aurinkoinen. Mukavaa perjantaita kaikille!12 kommenttia:

 1. Ihana postaus, mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 2. Kiva, että kesäkoti on entisellään. Ihana valmistautua kesäsesonkiin.
  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesää kohden! Täällä on kyllä niin ihanaa.

   Poista
 3. Ihana tuo iso ovi! Meillä oli kerran yhdessä vuokra-asunnossa tuollainen ovi,paitsi että iso ikkuna oli yhtenä ikkunana. Ja noita kukka-laseja meillä on sinisenä, ja noita kuviollisia yksi sininen...nuo vanhat lasit on kivoja. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva olisi kerätä erivärisiä retrolaseja. Siinäpä minulle uusi harrastus :)

   Poista
 4. Ihanaa. Mahtava tunnelma välittyy. Niin kesäistä jo ja teillä kaunista! Nyt luonto kasvaa kohisten, joten hyvä päästä vähän parturoimaan nurmikkoakin. Hui, en itse vielä pystynyt karistamaan talviturkkia. Sen verran kova tuuli loiskuttaa saunan rantaan kylmää vettä, että jätän miesten hommaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko oli pulahtaa tänäänkin virkistäviin vesiin, vaikka oli hyytävän kylmää. Ihana tunne jää kroppaan pulahduksen jälkeen. Kovin on ollut tänään myrskyinen päivä!

   Poista
 5. Kesäkotinne pihapiiri näyttää niin viihtyisältä ja sisälläkin on paljon kivoja juttuja :)

  VastaaPoista
 6. Yhdyn täysin Saijan kommenttiin. Tuota arabian kannun hintaa kyllä ihmettelen vieläkin! Loistava löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä piti itsekin hieraista silmiä, että näinkö oikein. Joskus onnistaa!

   Poista