perjantai 8. helmikuuta 2019

Kuulumisia

Viikko on vierähtänyt somehiljaisuudessa osin sen vuoksi, että olen ollut sairaana. Vaikka positiivisesti ajattelin, ettei ympärillä jylläävät taudit minuun tartu, sain kuin sainkin itselleni flunssan. Alkuviikko menikin vuoteessa potien tukkoista oloa ja voimattomuutta. Onneksi tauti meni kuitenkin levolla muutamassa päivässä ohi ja nyt ollaan taas täydessä iskussa:)



Viikolla on valmistunut miltei ikuisuusprojektiksi venyneet villasukat ohuesta Venla-langasta. Tykkään pitää ohuista langoista neulottuja sukkia, mutta niiden tekeminen on varsin hidasta puuhaa. Nyt ovat keltaiset valepalmikkosukat kuitenkin valmiit käytettäväksi. ( Sukat ovat kyllä keltaiset, vaikka alemmassa kuvassa näyttävätkin joltain muulta.)



Lisäksi on käsityöpajasta putkahtanut värikäs istuinalusta. Joululomalla ostettiin kokonainen leipäjuusto, joka  oli pakattu pyöreään styroksiboksiin. Styroksikuoret eivät koskaan päätyneet roskikseen, vaan ovat majailleet askarteluhuoneen hyllyllä.





Nyt päätin tehdä niistä jotain. Styroksista ja jämälangoista valmistui sitten tämä värikäs istuinalusta. Onko turhake vai hyödyllinen, aika näyttää. Tämä kuitenkin matkaa keväällä kesäkotiin. Siellä keksin tälle varmasti käyttöä.





Somessa pyöriessä silmiini osui viikolla herkullisen näköinen ruokaohje. Koska ohje sisältää monta suosikki raaka-ainettani, pakkohan sitä oli hetimiten kokeilla.




Niinpä täksi illaksi valmistin meille Uunifetapastaa! Ai että olikin hyvää ja annoksesta riitti juuri sopivasti kahdelle nälkäiselle ruokailijalle. Ohje tähän löytyy täältä!





Ihanaa viikonloppua kaikille!


12 kommenttia:

  1. Hyvä, että olet toipunut. Kyllä monet taudit nyt jyllää meilläkin. Toivoa sopii, ettei tartu.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa olla taas terveenä. Kyllä tuli taas todettua että sairastelu on kamalaa!

      Poista
  2. Uunifetapasta näyttää herkulliselle, pitääpä laittaa ohje ylös.

    VastaaPoista
  3. Onneksi flunssa meni pian ohi. Tuo pasta näyttää herkulliselta! Ja sukat on nätit. :) Mukavaa lauantaipäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ulos ei kyllä tänään taida olla asiaa. Vettä vihmoo oikein kunnolla.

      Poista
  4. Hyvä, että selvisit flunssasta nopeasti. Minulle meni melkein viikko.

    Uunifetapasta vaikuttaa hyvältä ja helpolta, pitää ehdottomasti kokeilla sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa siitä sinkin syönnistä flunssan alkumetreillä oli jotain apua kuitenkin.

      Poista
  5. No jos ei istuinalustaksi mukaudu, niin onhan tuo oikein kiva koristetyyny ja väriläiskä kesäkodilla. Aattele, jos juhannuksena (tai muutoinkin kesällä) on kylmä, mutta haluaa istuskella ulkona, niin ainakin takamuksella on lämmintä alla Ü

    VastaaPoista
  6. Instassa katselinkin herkullista pastaruokaasi ja ehkä täälläkin pitää sitä vielä kokeilla :). Hyvä, että olet taas täydessä iskussa. Minäkin ajattelin, että minuun ei taudit tänä talvena tartu, olen jotenkin ollut niin täynnä energiaa... mutta, nyt täällä maataan vähän siipi maassa sohvalla ja podetaan flunssaa pois. Toivottavasti menee ohi pian, kun ei millään malttaisi levätä! Mahtavat käsityöt taas olet tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotan sinulle pikaista paranemista. Minutkin flunssa yllätti täysin. Ensin oli tosi energinen olo, oikein virtapiikki ja jo samana iltana makasin jo sairaana sängyn pohjalla. Ihme tauti, onneksi meni ohi jo!

      Poista