maanantai 28. toukokuuta 2018

Sunnuntaiajelulla

Sunnuntaina päristeltiin moottoripyörällä miehen kanssa kohti Hämeenlinnaa ja Hattulassa sijaitsevaa Metsäkylän Navettaa. Metsäkylän Navetta ja sen kupeessa sijaitseva pieni kahvila Leivintupa ovat auki vain sunnuntaisin. Tämä on oiva retkikohde sunnuntaiajelulle Aulangon näköalatornin lisäksi.
Paikalle päästyä käytiin ensi kahvilla. Kahvila Leivintuvasta saa herkullisia suoliasia ja makeita pannukakkuja ja niitähän sitten kahvin seurana maisteltiin. Miljöö on niin ihana ja Leivintupa koristeltu kauniisti vanhoilla tavaroilla.
Itse Metsäkylän Navetta on myös vierailun arvoinen paikka, vaikkei vanhaa taloa olisi remontoimassakaan. Näitä purkutaloista talteen kerättyjä tavaroita on myös kiva käydä ihailemassa ja itse navetta on myös tunnelmallinen. Navetasta löydettiin pienet takorautaiset ostokset kesäkotiin, niistä sitten myöhemmin lisää.

Navetan pihapiirissä voi ihastella myös Alpakoita. Nämä veijarit olivat päässeet villoistaan ja olo oli näillä helteillä varmasti melko mukava. Navetta myy myös alpakkatuotteita tiloissaan.
Kauniit kesäsäät tuntuvat jatkuvan ainakin vielä tämän viikon, joten nautitaan. Mukavaa viikonalkua kaikille!11 kommenttia:

 1. Voi miten suloisia alpakoita! <3 Ihanat. Kahvilan ilmapiirillä ja sisustuksella on merkitystä. Tuo näyttää tosi mukavalta ja miellyttävältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihana paikka. Meille jokakesäinen retkikohde!

   Poista
 2. Wau mikä paikka ja mitkä ihanat kuvat.

  VastaaPoista
 3. Alpakat on niin sööttejä!
  Tuo paikka on vilahdellut sisustusohjelmissakin joskus. Varmasti riitti nähtävää.

  VastaaPoista
 4. Mahtava paikka ja paljon katsottavaa. Alpakat ovat hauskan näköisiä.
  Hyvä kun on noita kierrätystavaroita myymälöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Täältä löytyy monenlaisia aarteita.

   Poista
 5. Metsäkylän navetta on kyllä hieno paikka, monesti siellä olen käynyt ja aina on jotain mukaan tarttunut!

  VastaaPoista
 6. Oi mikä paikka, tuo pitääkin painaa mieleen! Tuolta löytyisi varmasti vaikka mitä ihanaa:) Kivoja tuollaiset sunnuntai-ajelut♥

  VastaaPoista